Vés al contingut

Usuari:Zerddolus/Hakkı Yeten

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La dreta i Continguts (d'. 3 de desembre de 1910, Vodina - o. 16 d'abril de 1989, Istanbul), el Davanter va servir en la posició de la turc jugador de futbol, entrenador, Esports de l'administrador, i Besiktas gimnàstic club's 19. ell és el President. A la dreta del pare és conegut pel seu sobrenom de Continguts, entre els anys 1926-1931 Karagumrukjugat. Entre 1931 i 1948 va passar Besiktas's es va convertir en importants figures de la història. Després de la seva carrera de futbol va acabar, Besiktas entrenador i el club, presidit. Süleyman seba amb Besiktas gimnàstica club's un dels dos presidents d'honor.

Els primers anys[modifica]

La seva família quan tenia 1 anys es va establir a la comarca del Besiktas d'Istanbul. El seu pare, Mahmut nedim important en 1914 , la Primera Guerra Mundial, va decidir esdevenir un soldat del seu martiri en el pensament. Juntament amb els seus 5 germans, que està lluitant per la seva vida dreta-Suficient en una escola militar va ser escrita. Durant aquest període Karagumrukva començar a jugar a futbol. Maltepe, Halicioglu, kuleli militar i va jugar a l'equip. El fundador de beşiktaş futbol branca, karagumruk per Osman Bey, un blanc i negre, els colors s'han afegit. Mentrestant, el 1937, es va graduar a la Facultat de Dret de deixar militar de professió i es va convertir en un advocat.

De carrera de futbol[modifica]

Karagumruk en l'època que va jugar a; Bozkurt Club Karagumruk comprar un Mac. Fort clubs s'havia reforçat amb jugadors de la Bozkurt equip època. Famós porters de l'època de l'adversari objectiu; Cadet Pasha Secret va protegir. Halicioglu Mac seria celebrarà en el lloc. En dia de partit quan els equips estan ordenats a terme mútuament, sense la dreta del pare, va ser descobert. Just després de la coincidir amb l'hora d'inici de Continguts -, Qui en una sandàlia que va sorgir de la direcció. Els aficionats a l'esquerra el joc i començar a córrer alegrement cap a ell. Tard en el partit que han de ser destruïts; el vaixell es va despullar-se. Ell ho va fer a la riba, va ser en el seu camí a sebahattin gestors també el capità de l'equip. A la dreta del Capità tard, però ' no la va posar en el joc. En la segona meitat del partit convençut que poden tenir els administradors sabahattin per jugar amb. Hakki el capità es va incloure en el joc de veure que el càstig prou. En aquest dia, que juga a la Dreta de la meitat d'un circuit Independent, a l'Estand marcat 6 gols per a l'equip.[1]

En 1931 la dreta karagumruk jugant en şeref Bey, Fenerbahce'li Sporel Intel·ligent Consentimentper tractar més residus dels que va donar un impuls. Durant disset anys Besiktas uniforme portava, i durant aquest període, el capità de l'equip.

Besiktas davanter va tenir lloc, especialment davant la dreta. En un curt període de temps va ser autoritari amb el seu actuar capità i el tècnic. Especialment a causa de la importància que es dóna a la disciplina, en un curt període de temps "Pare" té el sobrenom. A la dreta que és un senyor fora del camp-Suficient, forts en la lluita amb l'oposició dels jugadors amb binaris estructura, obre els seus braços, davant del jugador i l'equip contrari podria passar. Durant el seu servei militar a Ankara demirspor esportsjugat en la Temporada 1, excepte per sempre juga Besiktas.

Besiktas màxim golejador de l'equip Jersey. Anglès club Arsenalha dit que ell no va acceptar, però, que va rebre l'oferta. 382 439 jugat pels gols en el partit Besiktas's màxim golejador de l'equip ha estat a un jugador. Una de les primeres puntuació jugadors en el Derbi. Tant Fenerbahcetant Galatasaray'una trencat el rècord de puntuació 30 objectius és molt difícil.

En 1948 (38 anys) isliklamas fans en un joc després d'ell

Descriu a l'autoritari estructura i el pes a l'equip, que realment creu que és difícil avui en dia el futbol professional esdeveniments. Aquesta memòria, per exemple; el jugador rep una targeta vermella abans de girar a la dreta, el pare, "pujant?" li va demanar i dir "Sí" per sortir o quan la cloenda de la primera meitat del partit jugat a Ankara amb l'Acadèmia i va derrotar 3-0 a la mitja part en el locker habitació

el resultat d'amenaça a la segona meitat del partit Besiktas'6-3 guanyar per la puntuació de 6 gols en el partit se li pot donar.

Com de fort tenen l'esperit que és descrit com un exemple i que cap altre esdeveniment. Fenerbahce amb l'estadi d'Honor's el partit en un fangós medi ambient, Besiktas a la puntuació de 2 diferents anar endavant. En el transcurs del partit Besiktas repetidament atacs continua en el centre del camp, mentre que Fenerbahce capità de la banda de la dreta Suficient diu:

Equip Nacional De Carrera[modifica]

II. La segona Guerra mundial, a causa de l' bany turc de l'equip nacional va fer dret molt poques partit independent i només 3 vegades al mes, L'Estrella va ser capaç de portar un Jersei. 27 de setembre de 1931 a Turquia, Bulgària'derrotat 5 a 1 en el partit, Turquia únic objectiu de l'Pare va llançar a la dreta.

Carrera[modifica]

en dues ocasions, i ha servit com a Director Tècnic entre els anys 1948-1949 1950-1951 Besiktas. En 1951 Vefafeu clic a començar a córrer.[2]

Cadires[modifica]

Federació de futbolfa la tasca de la deputyship Continguts, 1960-68 tres vegades entre Beşiktaş gimnàstica club, presidit. En la gestió, el dret a tenir veu en l'equip, però sempre Continguda rígid i autoritari actituds, tant en el seu propi equip i els jugadors a l'oposició equips a causa del respecte que sentia per ell en que la dreta del Pare, ha estat guardonat amb el títol d'.

Besiktas gimnàstica club Süleyman seba, el premi d'honor de presidents, un dels dos.[3]

Carrera estadístiques[modifica]

Èxits[modifica]

Com a jugador de futbol[modifica]

  • Istanbul Lliga De Futbol: 1933-34, 1938-39, 1939-40, 1940-41 Establert, 1941-42, 1942-43, 1944-45, 1945-46
  • Turquia Campionat De Futbol: 1934
  • La Sild Istanbul: 1935
  • Nacional De Clústers: 1941, 1944, 1947
  • Istanbul Cup: 1944, 1946
  • El Primer Ministre de la Copa: 1944, 1947
Personals
  • Istanbul lliga de futbol gols: 1931-32, 1932-33, 1933-34
  • Lliga nacional gols: 1939,1941, 1944
  • Besiktas-Fenerbahce Derby futbolista va anotar més gols, (32 gols)
  • Besiktas-Galatasaray Derby en el futbolista que va anotar més gols, (29 gols)

Com A Director Tècnic[modifica]

  • Istanbul Lliga De Futbol: 1950-51
  • Turquia Campionat De Futbol: 1951

Com A President[modifica]

Recursos[modifica]

  1. Club Juvenil Karagumruk Des D'Ahir Per Avui '1926-1984' Llibre (Assaf, La Paret-1984)
  2. "Vefa entrenador va ser titulat Continguda".
  3. Lloc web oficial del Besiktas JK

Enllaços externs[modifica]