Usuari Discussió:139.47.65.108

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

José Rabadán i altres pàgines[modifica]

La Viquipèdia funciona mitjanant acords d'usuaris. Pel que fa a les pàgines d'efemèrides es va decidir que no havien d'incloure esdeveniments ni naixements/defuncions sense referències internes o externes. Si no n'hi ha d'internes s'han d'incloure externes. Sense referències no és admissible, ni a la pàgina de l1 d'abril ni a la de l'any 2000.

Pel que fa a la rellevància dels fets, no es tracta de col·locar notícies dramàtiques, en tindríem milers per any. La Viquipédia no és un recol·lector de successos luctuosos ni ho ha de ser. La notícia d'aquests assassinats no té prou repercussió com per ser mereixedora d'incloure-la a nivell esdeveniments. Dona-li un cop a Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat

T'he desfet també un vandalisme ("Extensa i útil informació xd") que has fet a la pàgina Villar del Salz. Aquest tipus d'edicions són mereixedors de blocatge, cosa que no hem fet. Si us plau, atura aquestes edicions.

A més, intenta signar els teus missatges (el que has deixat a la meva pàgina de discussió) i intenta no desmuntar la pàgina, has deixat el missatge a qualsevol lloc. Jmrebes (discussió) 19:16, 11 març 2021 (CET)[respon]

El de Villar del Salz ho entenc, però sobre el de Múrcia, en viquipedia catalana no apareix cap referència sobre el succés i no sé crear una pàgina, i quan intento ficar referències no em deixa per no que cosa de privacitat. Sobre que viquipedia no està per recollir successos, la viquipedia en espanyol si ho fa, i respecte a la rellevància, va ser un succés molt mediàtic a nivell nacional.