Usuari Discussió:81.34.148.137

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Company anònim:

Primer: Has esborrat un comentari meu que havia posat a la discussió.

Segon: Els usuaris anònims no poden participar SOTA CAP CONCEPTE a les votacions. T'ha quedat clar d'una vegada?

Tercer: Jo mateix puc anul·lar el vot d'aquest usuari, i segurament ho acabaré fent perquè deixis de posar-te ON NO POTS POSAR-TE. Registra't i no tindràs cap limitació d'aquesta classe. Altrament, abstent-te de participar on no pots participar, per molt que apliquis les regles. La primera regla que has de seguir, anònim, és que NO POTS participar en aquells espais reservats a usuaris registrats.

Vilallonga 21:58, 19 jul 2006 (UTC)


Participació a la Viquipèdia[modifica]

Hola, et prego no esborris els comentaris fets per altres viquipedistes a les pàgines de discussió. i en segon lloc, el fet de no estar registrat a la Viquipèdia, t'impedeix participar en les votacions de la Viquipèdia, per tant, en cas de notar alguna anomalia en alguna votació, trobo molt bé que ho facis notar als altres viquipedistes, però per evitar malentesos, és millor que no alteris tu mateix el resultat de la votació. --Joanjoc (discussió) 22:17, 19 jul 2006 (UTC)

Hola, fa uns minuts he vist la contribució a Viquipèdia Discussió:Esborrar pàgines/Propostes, on s'informava de la diferència entre les dues normatives. En primer lloc les he unificat, donant com a bona la normativa de Viquipèdia:Esborrar pàgines, ja que és considerada una política oficial de la Viquipèdia. I en segon lloc, aplicant els nous criteris, he afegit l'aclariment de donar per vàlid el vot d'en Usuari:Elvis. No ha estat res personal :-) Només l'aplicació de la normativa que m'ha semblat més adient. --Joanjoc (discussió) 22:40, 19 jul 2006 (UTC)

Previsualització[modifica]

Hui no estàs emprant la previsualització?

Per cert quin t'agrada més Més-quel-Google o l'Anònim de les mil IPs, d'alguna manera t'hauré d'identificar, si ets tu, és clar... –Pasqual bústia 22:47, 19 jul 2006 (UTC)

Disculpa, no ha sigut molt apropiada la meua intervenció. –Pasqual bústia 23:35, 19 jul 2006 (UTC)

Aclariments[modifica]

Fas acusacions sense fonament. En JoanJoc t'ha deixat BEN CLAR que NO POTS participar a certs espais de la viquipèdia a les quals cal estar registrat. Aquesta és la primera norma que has de seguir, anònim. La resta d'afirmacions teves són pura divagació i calúmnia. Em sembla que solament tens la consciència de les coses que t'interessa de reconèixer.

Ja has vist que el vot ha estat acceptat com a vàlid per ser un gran col·laborador de l'article... Cap més comentari

Vilallonga 06:06, 20 jul 2006 (UTC)