Usuari Discussió:83.49.154.226

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola somriure,

Aniria molt bé que et registressis com a usuari de la Viquipèdia, així podries signar en les discussions i podríem contactar amb tu més fàcilment. A més, gaudiries de més facilitats d'ús, com el poder carregar imatges, reanomenar planes o usar eines d'edició avançades com els Viquiestris o els Popups. També tindries dret a votar en les decisions que la comunitat prengui. Si et vols registrar, només cal que segueixis el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Registre/Entrada' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!--Iradigalesc Bot (comentaris/incidències) 11:44, 13 jul 2007 (CEST)[respon]

Un bot ha marcat per destruir la pàgina que heu creat Www.caragolillobrillo.org[modifica]

Els motius que ha donat el bot, són que la pàgina no conté suficient text per ser considerada enciclopèdica. Vegeu com podeu fer bons esborranys per a més informació sobre com haurien de ser els articles de la Viquipèdia. Endavant somriure!

Us preguem que si el bot ha comés un error en la detecció del contingut de l'article, ho comuniqueu a la seva discussió i disculpeu les molèsties ocasionades. Recordeu que aquest bot no té la capacitat de blocar el vostre compte ni d'esborrar el vostre article i que això queda en mans dels administradors, els quals tenen sempre l'última paraula.

Salutacions cordials!--Iradigalesc Bot (comentaris/incidències) 11:44, 13 jul 2007 (CEST)[respon]