Vés al contingut

Usuari Discussió:88.19.188.101

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, 88.19.188.101! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Hola Josep! No sé si entenc bé la teva pregunta. Preguntes si, quan edites un article, les referències de la viquipèdia anglesa (o castellana, etcètera) serveixen per a la viquipèdia catalana ? (la resposta és si, però no són vàlides a la catalana automàticament pel sol fet que siguin vàlides a la viquipèdia anglesa; has de comprovar-les tu mateix perquè es podrien haver equivocat a la viquipèdia anglesa) O preguntes si les referències de llibres, revistes o pàgines web en anglès es poden fer servir per a referenciar coses a la viquipèdia catalana ? (la resposta és també que si; encara que són preferibles les referències en la mateixa llengua de la viquipèdia en què estiguis treballant, perquè així poden servir per ampliar informació. En tot cas, no hi ha cap requisit que ho exigeixi, i molt sovint ni tan sols no hi ha informació en català sobre un tema, de manera que cal recórrer a fonts en altres idiomes). És això, o estic espès i encara no he entès què em preguntes ? Salutacions cordials, Jordi Roqué (Discussió) 19:28, 17 set 2015 (CEST)[respon]