Usuari Discussió:Ereza

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
En aquest moment, aquest usuari està temporalment inactiu
Pot ser que l'usuari estigui de vacances, no tingui connexió a Internet o qualsevol altra raó...

Per la manera d'actuar el tal 195.127.154.243 no sembla ser un bot. Algú coneix algun administrador per avisar-lo i banejar-lo quan més prompte millor? --Arnadí 16:29 22 nov, 2004 (UTC)

Crec que l'unic administrador es Plàcid Pérez Bru. Ja esta avisat, pero suposo que no deu estar connectat. Ens hauriem de plantejar fer un parell mes d'administradors entre els usuaris vells per assegurar-nos que sempre n'hi hagi algun a ma. Xevi 16:52 22 nov, 2004 (UTC)

Vols participar?[modifica]

T'agrada el Manga? A veure si trobes algun moment per anar colaborant a: http://ca.wikipedia.org/wiki/Portal:Manga

--animarval 18:26, 17 jun 2006 (UTC)

Anime[modifica]

Hola. He anul·lat les imatges de la teva subpàgina de treball Usuari:Ereza/En procés:Anime ja que no hi pot haver imatges fair use fora de l'espai de noms d'articles. A més, he anul·at també la categoria. Veig que l'article ja es va traslladar a Anime. Si no hi tens inconvenient s'hauria d'esborrar per evitar més complicacions.--VRiullop (parlem-ne) 18:19, 6 febr 2007 (CET)

Viquimedia.cat[modifica]

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 19:48, 27 nov 2009 (CET)[respon]