Usuari Discussió:G.Soldevila

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, G.Soldevila! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Bsckr (disc.) 10:57, 18 abr 2024 (CEST)[respon]

Maria Àngels Gornés[modifica]

Hola, G.Soldevila, gràcies per editar la Viquipèdia, respecte a les teves últimes edicions a Maria Àngels Gornés, recorda que la Viquipèdia és una enciclopèdia, per això s'ha d'evitar fer servir llenguatge subjectiu com "estil inconfusible" o "veu dolça i vivaç". També recorda que les afirmacions haurien de tenir referències on es puguin comprovar i no s'haurien d'eliminar referències o frases referenciades sense justificar-ho.

Salut, Bsckr (disc.) 11:03, 18 abr 2024 (CEST)[respon]

Hola, entenc perfectament el que em dius sobre el llenguatge subjectiu. Ara mateix ho canviarem. Gràcies per la informació.
Per altra banda, haviem eliminat i canviat la discografia, que no estava correcte. Ara ho està. I hem afegit algunes de les actuacions més representatives de l'autora. (Disculpa que no sàpiga com afegir les referències)
Suposo que aquest és el motiu perquè surt un error a baix de la pàgina. G.Soldevila (disc.) 11:16, 18 abr 2024 (CEST)[respon]
Ja hem corregit les parts subjectives del texte.
Ens agradaria afegir una foto de l'artista de perfil, però no sabem com accedir-hi. Us podem fer arribar la foto directament a vosaltres?
Moltes gràcies i disculpeu les molèsties! G.Soldevila (disc.) 11:34, 18 abr 2024 (CEST)[respon]