Usuari Discussió:Miguel Ángel González20

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Miguel Ángel González20! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Xamil (disc.) 22:55, 17 abr 2020 (CEST)[respon]

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia![modifica]

Hola Miguel Ángel González20! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:

Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Miguel Ángel González20 (disc.) 21:09, 21 abr 2020 (CEST)[respon]

Tiretes del nas[modifica]

el text que vulguis

Per si vols ficar alguna imatge al teu article tiretes del nas, ho pots fer afegint aquest codi: [[File:2012-11-30_-_Nasenstrip_gsk_-_0766.jpg|miniatura|el text que vulguis]] o [[Fitxer:2012-11-30_-_Nasenstrip_gsk_-_0766.jpg|miniatura|el text que vulguis]] o [[Imatge:2012-11-30_-_Nasenstrip_gsk_-_0766.jpg|miniatura|el text que vulguis]] , i apareixerà la imatge que veus ara a la dreta

Només ho podràs fer amb imatges que ja s'han pujat a «Wikimedia Commons». (en cas contrari, et donarà error). Per pujar imatges a Commons t'has d'enregistrar (és com tenir un compte com la viquipèdia), i després anar a l'apartat de càrrega i seguir les intruccions. Per qüestions de drets d'autor, nomès pots pujar imatges pròpies o lliures (si pujes una imatge que has vist en algun lloc, te l'esborraran... això ho miren molt). Si fas traduccions d'articles, pots aprofitar les imatges que apareixen a l'article original.

miniatura (o thumb) és la mida estàndar de la imatge (en miniatura o 180px), però la pots fer mès petita o mes gran substituïnt miniatura per, per exemple, 20px, 150px, 250px.... [[File:2012-11-30_-_Nasenstrip_gsk_-_0766.jpg|300px|el text que vulguis]] (la imatge en relació al text pot canviar molt segons la mida de pantalla d'ordinador, tablet o mòbil, així que ho deixem en miniatura o 200px / 250px, que sol quedar bé en tots aquests dispositius).


Pots fer que aparegui la imatge a la dreta (per defecte) o a l'esquerra, afegint al codi dreta (o right) / esquerra (o left) -> [[Fitxer:2012-11-30_-_Nasenstrip_gsk_-_0766.jpg|miniatura|esquerra|el text que vulguis]]

Pots fer proves de codis a la teva pàgina de proves (Usuari:Miguel Ángel González20/proves) per veure com queden les coses (la pàgina de proves es teva i pots fer el que vulguis).

Això és el bàsic i amb això ja pots afegir imatges. A partir d'aquí, es poden fer més coses, com les que pots veure a -> Ajuda:Ús d'imatges.
Jaumellecha(disc.) 02:21, 27 maig 2020 (CEST)[respon]