Usuari Discussió:Oersted/2005

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Format LaTex[modifica]

Realment queden millor els articles sense el mathbf. L'únic problema que tenia era la diferencia de tamanys en un seguit de fórmules. Aniré modificant els articles que he fet així per posar un format uniforme. --Arturo Reina 07:40 12 ago, 2005 (UTC)

Noms de les constel·lacions[modifica]

En un principi tenia pensat posar les constel·lacions en llatí como ho fan els anglesos, i altres wiki; pero veig que els francesos ho posen en francès. Els noms catalans estarien reservats als noms de signes del zodíac, que es posarien apart de les constel·lacions. De totes maneres encara no ho tenc ben decidit perquè veig que a algunes planes web en català (a les que hi estic fent enllaços externs) posen els noms de les constel·lacions en català.

Agrairia els teus comentaris.


Plàcid Pérez Bru 08:08 14 ago, 2005 (UTC)


  • Post Scriptum: Per arribar a un consens general ho posaré a la taverna.

Viquiprojecte matemàtiques[modifica]

Veig que t'has apuntat com col·laborador al viquiprojecte de matemàtiques. Ara mateix jo el tinc una mica deixat a causa de Viquillibres, que estic intentant donar-li una mica de vida. Així, que no et tallis, fes i desfés al teu gust, i no dubtis en posar dubtes i coses a discutir, que discutint sempre es fa més animat treballar :) --Arturo Reina 12:56 22 ago, 2005 (UTC)


Recategoritzacions[modifica]

Hola Oersted,

m'he fet notar !!!

sí, hi vaig estar aprop de tres hores treballant. Bàsicament a Astronomia perque tenia més de 180 articles, a més a més hi ha moltes redundancies, tipus Astronomia i Sistema Solar. Però encara queda molta més feina per fer. Crec que el més difícil és trobar noms per les subcategories, si tens cap idea t'agrairé l'ajuda.

--David 05:53 5 set, 2005 (UTC)

Epimeteu[modifica]

No hi ha cap raó, sols que creia que Epimeteus era el correcte. El tornaré a canviar. Perdona les molèsties. Xgarciaf 21:24 11 set, 2005 (UTC)

Qüestió[modifica]

Com es denomina en català el satèl·lit de Saturn, Encélado (castellà) : Engelosit / Encelat? Gràcies. Xgarciaf 08:54 17 set, 2005 (UTC)

Moltes gràcies. On puc consultar jo aquesta llista i no molestar-te? Xgarciaf 09:57 17 set, 2005 (UTC)


Portada i altres coses[modifica]

Gràcies! La meva portada és només una proposta, i es pot canviar, modificar, o millorar ;-) I estic d'acord, hauríem d'inaugurar el new look amb els 20.000 articles i la nota de premsa. De les llengüetes i els marcs arrodonits no en sé res. Suposo que només ho pot fer un administrador. --Alonso 01:11 5 oct, 2005 (UTC)

Neptú[modifica]

Bones voldria saber parque has esborrat el Template:Neptú del article Neptú (planeta) ja que parla dels satel·lits d'aquest planeta i tu has fet la plantilla, no?--Misto (discussió...) 08:28 6 oct, 2005 (UTC)

AAA ok m'agrada la teva menera de fer el k passa es k jo hu feia perque et troves articles k parlen d'una cosa i no i tenen ni la plantilla ni els enllaços interwikis per enlloc i així men assegurava de que hi era segur com a minim la plantilla (hu sento maniatic de l'ordre.--Misto (discussió...) 19:23 6 oct, 2005 (UTC)

ai m'en descuidava e posat el Template:Júpiter en els satel·lits però eh vist k en alguns hi ha la plantilla del sistema solar s'hauria de treure no en aquest cas?--Misto (discussió...) 19:25 6 oct, 2005 (UTC)

Hi pal[modifica]

I, paul klenk en:?! of New York City, hereby grant this Babel Barnstar for Translation to Oersted for graciously translating my user page at ca:wiki from English into català.

I was happy to get your message on my English page! Thanks for your work. I look forward to seeing the rest of the page translated. It's very kind of you.

Please let me know if there is anything I can do for you.

Regards,

paul klenk en:?! 20:46 6 oct, 2005 (UTC)

It's finished! Thanks so much, Oersted. It really looks great.

Thanks for giving my your time.

paul klenk en:?! 00:56 7 oct, 2005 (UTC)

Pàgines a esborrar[modifica]

Hi, Oersted. Celebro la teva col·laboració en netejar les bajanades anònimes. Realment són empipadores i fan perdre el temps. Ara bé, en els casos que és evident que s'ha d'esborrar, no cal que penjis el cartell de fora. Si no calen votacions, esborra-ho tu mateix. És millor treure immediatament les tonteties que tenir-les un temps a l'espera de votacions. Així està explicat a Viquipèdia:Registre de pàgines per esborrar. Per cert, et recomano que pengis l'estrella de'n Paul a la teva pàgina d'usuari, és ben maca. --VRiullop (parlem-ne) 18:36 20 oct, 2005 (UTC)


Model estàndard de la física mogut a Model estàndard: Nom habitual (a més, no és de tota la física!).)

I molt menys del que no és física. Per això ho afegiria.

Votació imminent sobre el nom de la llengua.[modifica]

Ja he acabat de redactar tant la recapitulació del debat com del procediment de les votacions. Quant a les normes, són la meua proposta a hores d'ara, i per això he posat que l'inici de la votació fos dins d'un dia, per si algú creu que s'hauria de modificar, treure, o afegir alguna norma o forma de participació. Podries fer-hi una ullada, a vore si ho trobes tot conforme?. No em respongues a la meua pàgina de discussió, sinò a la presa de decisions, per favor. Gràcies. --Joanot Martorell 12:23, 17 nov 2005 (UTC)

Eloy Alfaro[modifica]

Hola: antes que nada: perdona que no sepa català activamente. Quería agradecer el artículo sobre Eloy Alfaro (desde ayer "El mejor ecuatoriano" [1]), lo acabo de traducir al alemán. Sólo quería comunicarte esto... Chigliak (en la alemana) Discussió 28.11.2005 20:26.

Nou: Chigliak 21:28, 28 nov 2005 (UTC)
Hola, gracias por tu saludo. Veo que también tienes dos de mis próximos proyectos ya esbozados: la Real Audiencia de Quito y Jaime Roldós... ya me aprovecharé de ello (aunque el artículo de Roldós - a la americana - está todavía un poco sensacionalista... gracias por el trabajo. Saludos, Chigliak 17:21, 2 des 2005 (UTC)

Administrador ?[modifica]

Hola :-) Basant-me en la teva regularitat, tipus de contribucions i antiguitat, a mi personalment m'agradaria incloure't en les propostes per a nous possibles administradors. Si no hi tens cap inconvenient t'hi inclouré en els propers dies :-) --Joanjoc (discussió) 23:43, 10 des 2005 (UTC)

Realment tens tota la raó. En viquipèdia es: els vaig col·locar ahí... Ací, com sóc nova, no vaig voler tocar massa i, en veure, que no estava, no em vaig atrevir a crear-la... Però la por no ens deu parar. Així que l'he creada. Dins física i com a subcategoria també d'Acústica. Marb 20:00, 15 des 2005 (UTC)

Gràcies[modifica]

Gràcies per la teva suggerència sobre l'article Guerra del Paraguai. Quan pugui copio la plantilla de l'enllaç que has posat. --Montag73 15:47, 16 des 2005 (UTC)

Portals[modifica]

Totalment d'acord. Jo ja estic ficant-me amb el portal de mates. Faré el que pugui, perquè m'he quedat sense internet a casa per un temps (espero que breu) i haig de conectar-me desde la universitat.--Arturo Reina 11:59, 19 des 2005 (UTC)

Revertir articles[modifica]

Com es fa? (he anunciat la croada vandàlica a Viquipèdia:Observatori_del_vandalisme#Avisos_de_croades--Paco 14:38, 23 des 2005 (UTC)

Gràcies, llavors tots els signes - s'han d'eliminar a mà?--Paco 14:42, 23 des 2005 (UTC)
A l'historial, al comparar versions, surten molts signes menys (-) a l'esquerra--Paco 14:45, 23 des 2005 (UTC)
Perfecte!--Paco 14:48, 23 des 2005 (UTC)

Usuari nou[modifica]

Vàndal no sé si és la paraula adequada. Simplement està desequilibrat. Ho dic de debó, no hi toca gaire. Fes una visita a la seva pàgina de la versió en castellà escrita en "colombià" (diu ell). Ara només hi ha una portada, però anys enrere va intentar escriure una enciclopèdia paral·lela en base de subpàgines. Llull 09:42, 28 des 2005 (UTC)

  • Veig que en Llull ja t'ha contestat. Per la meva part no sé a que fas referència, sembla que no hi ha cap usuari anomenat "Usuari HeKeIsDa", o al menys jo no l'he trobat, tampoc ho trob a la història de les pagines relacionades com Colòmbia. Si arribes el cas que s'hagues de blocar fes-ho saber, o ho dius a un altre administrador. De totes maneres t'agrairia me diguesis el seu nom exacte per poder comprovar que és el que fa. Plàcid Pérez Bru 23:29, 28 des 2005 (UTC)