Usuari Discussió:Pieter

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No anava només per la teva imatge. De fet no n'hem parlat però sembla el més lògic, no? A la versió en esperanto hi he vist correccions de gent que canviava el nom en aquest sentit. Em pensava que a la versió castellana es feia així però acabo de veure al llistat d'imatges que una gran part està en anglès. Llull 18:28 19 des, 2003 (UTC)

Ja ho crec!! :-) El que passa es que la pàgina original ha canviat... Que fem, anem afegint coses a la nostra? Micru 10:06 20 jun, 2004 (UTC)

No hi ha cap missatge d'error...[modifica]

El que volia dir és que la pàgina original anglesa ([1]) ha canviat. Micru 10:52 20 jun, 2004 (UTC)

Roig i vermell[modifica]

El roig encara no estava fet. De moment he ficat quatre cosetes que ja ampliaré més endavant. La redirecció ja estava feta des de 'vermell' cap a 'roig', així que ho he deixat estar. Micru 11:15 20 jun, 2004 (UTC)

1946[modifica]

Has creat una categoria sobre 1946. Vols dir que és procedent? A la versió en anglès s'ho poden permetre per què tenen moltíssimes més dades que nosaltres, però en el nostre cas quedaria tot buit. De moment només havíem fet col·locat els anys en categories de segles. Llull 07:37 23 set, 2004 (UTC)

No em refereixo ni molt menys a que no calgui categories. De fet hi ha una pàgina especial sobre articles sense categories per què no en quedi cap orfe. La idea és que tot quedi categoritzat, el que deia és que per al segle XX no sembla que hi hagi necessitat de concretar com per fer-ne una per any ja que no tenim tantes dades com per omplir-los iq uedarien bàsicament buits. Normalment es van creant subcategories a mesura que queden sobrecarregades i cal anar distribuint-ne el material. Llull 14:55 23 set, 2004 (UTC)


Estats Units[modifica]

Perquè has decidit eliminar les seccions d'història, economia, politica, àrees metropolitanes i insulars, i el mapa dels Estats Units de l'article d'aquest país? --Alonso 04:21 15 jun, 2005 (UTC)

Sí, tens raó, que l'economia sigui basada en "fer la guerra", és una frase molt molt poc neutral. Pensava que et referies a altres frases de la secció d'economia. Ha estat una bona decisió eliminar-la. Salut! --Alonso 14:13 15 jun, 2005 (UTC)

Pots posar la llicència original de les imatges que puges, per favor? Si no s'esborren.


Però no es fa aixina. Has de posar ací també la mateixa llicència que hi ha allí sinó s'esborrarà. Imagina que allí tragueren la imatge. Imatge i orige, les dos coses. Sempre.

Agraiment[modifica]

Gràcies per millorar la teua correcció en el Rambot, si trobes alguna cosa més que estiga malament, no dubtes en canviar-ho. --Micru 20:59 20 set, 2005 (UTC)

Santorí[modifica]

Hola noi, jo he escrit un pilot d'articles d'illes gregues començades amb A, B, C, D, K, i T, pero Santorí em sembla que no. Però a l'enciclopedia catalana ve com Santorí, així que suposo que es correcte. Escric els articles comparant el nom amb EC i si no hi es, miro al Atlas de l'EC (per cert amb algunes diferencies sobre les llistes que ja son a la viquipedia) Salutacions --Jolle 14:58, 8 mai 2006 (UTC)

Bon dia, sisplau, ajuda'ns![modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 10:40, 4 abr 2013 (CEST)[respon]