Vés al contingut

Usuari Discussió:SaraiSan-WMDE

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bridge project[modifica]

Benvinguda, SaraiSan. Sóc l'Amador, amadalvarez a VP et al.

Se t'ha girat feina fent-nos d'enllaç, però no pateixis que t'ho posarem fàcil.

Aquí la gent està enamorada de les infotaules. Fa 4 anys no t'hauria dit el mateix, perquè tenien reticències tant pel disseny (tothom volia veure-ho com havia estat sempre), com pels continguts (els meus són millors). Afortunadament, van rebre una atenció continuada per part dels "plantillers" o "infobox team", com vulguis, i van entendre que la vida era molt més feliç sense preocupar-se de com es fan les coses, si hi ha algú que ho fa bé i ràpid. Vull dir que de reticències com les que he vist a enwiki o a dewiki, ja estem vacunats.

Hi ha un aspecte que entre tots els implicats en el projecte haurem de comunicar permanentment. Té a veure amb a la limitació de l'abast que manega el pilot en aquesta fase (strings). Les nostres infotaules s'han anat sofisticant a mida que les necessitats creixien i WD ho permetia. Per tant, funcionalment parlant, hi ha molta diferència amb el que ens trobarem amb el pilot i, abans que la gent tregui el seu instint de què el canvi ha de ser millor que el que tenim, hem de mentalitzar que el Bridge progressivament facilitarà algunes coses i altres, simplement, seguiran com fins ara.

Suposo que ja hauràs inspeccionat el que tenim, però et passo un parell d'enllaços per si et poden interessar:

El primer és un showroom de les més utilitzades. El segon és una mena de quadre de control. Destacaria el resum, on es mostra l'alt percentatge d'articles amb infotaula i cóm, amb 4 infotaules tenim el 50% dels articles de la VP i, amb 8 arribem al 70%. Això et donarà una idea del tarannà de la comunitat.

Bé, ja et deixo.

Salut ! amador (disc.) 16:04, 5 maig 2020 (CEST)[respon]

Hola, Amador!
Moltíssimes gràcies pel teu comentari tan raonable i per tota la informació compartida. Acabo de traduir el contingut a la Léa. Estem totalment d'acord amb el que menciones: és molt important gestionar expectatives i continuar insistint en el fet que aquesta primera versió del Bridge no oferirà funcionalitats amb el mateix nivell de sofisticació de les infotaules de la Viquipèdia. Des de l'equip de Wikidata, però, trobem que l'eina acabarà aportant molt de valor, i que per tant val la pena validar el concepte amb la vostra ajuda... tot i les limitacions del pilot. Esperem que la comunitat (que trobem ben acollidora) estigui disposada a participar i ajudar-nos a fer evolucionar l'eina en aquesta etapa inicial.
De nou, gràcies per la contextualització i per la teva ajuda!
Salut! SaraiSan-WMDE (disc.) 18:56, 5 maig 2020 (CEST)[respon]