Viquipèdia:Avaluació d'articles/Nana blanca

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Nana Blanca[modifica]

Aquest és un article traduït de la wiki en castellà, on és un article de qualitat. Segurament hi ha petits errors tan d'ortografia com de lèxic, així que agrairia qualsevol ajuda per a millorar l'article.

Moltes Gràcies. Quim Muntal (disc.) 08:58, 10 maig 2009 (CEST)[respon]

Molt bon article! Tot i no sigui gran expert en el tema, hi acabo de donar una ullada. La redacció en principi està bé (com a mínim la part que he llegit, on poques faltes he vist), el que hauries de mirar es acabar d'enllaçar els víncles. Hi ha molts víncles vermells que si que existeixen en llengua catalana però no tenen el nom exactament com està en el text. Per a enllaçar-los vés a l'article de es:Enana Blanca en llengua castellana i ves els enllaços que manquen en català i mira si existeixen.
Per exemple: Quan m'ho estava llegint he vist que nanes vermelles estava en vermell en el teu article. He anat a l'article de es:Enana Blanca en castellà, he donat a l'enllaç es:Enana roja, i he vist que si que existia en català, estava amb el nom de Nana roja. =)
Un Salut!
--Layonard (disc.) 13:33, 10 maig 2009 (CEST)[respon]
Enllaços arreglats! (quina coincidència, just quan he llegit el teu comentari estava estudiant els "enllaços" per l'examen de Dibuix Tècnic de la selectivitat xD)