Viquipèdia:Contacte/Comptes d'usuari

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Voleu crear-vos un compte propi?

Si voleu crear-vos un compte d'usuari cliqueu sobre Registre/Entrada i aneu a l'anllaç «Registreu-vos-hi». Se us demanarà un nom d'usuari, una contrasenya i una adreça de correu electrònic per si mai perdeu la vostra contrasenya. També haureu de solucionar un captcha. Si hi ha algun problema pel qual no sou capaç de solucionar-lo adreceu-vos a Viquipèdia:Petició als administradors per a que us ajudin a crear-vos el compte.

Voleu canviar el vostre nom d'usuari?

És possible canviar el nom amb certes condicions. Si encara un podeu entrar amb el vostre nom, podeu fer una petició a Viquipèdia:Canvi de nom d'usuari.

Si per algun motiu no us podeu registrar amb el nom vell, no tenim cap manera de verificar el compte i no us podem ajudar. Podeu crear un nou compte d'usuari i abandonar el vell.

Voleu esborrar el vostre compte?

Un compte d'usuari amb contribucions acreditades no es pot eliminar. No és possible esborrar del tot les vostres edicions i hem d'assegurar que ningú més pugui usar el vostre compte acreditant-se contribucions que no són seves. Això violaria la llicència GFDL i els drets d'autor.

Si ho desitgeu, el que podem fer és esborrar les vostres pàgines personals, la pàgina i les subpàgines d'usuari. Demaneu-ho a un administrador.

I si he oblidat la contrasenya?

Si mai oblideu la vostra contrasenya, cliqueu a l'enllaç «Registre/Entrada». Entreu el vostre nom d'usuari i cliqueu el botó «Envia'm una nova contrasenya per correu electrònic».

Si no heu indicat cap adreça de correu, no ens serà possible enviar-vos una de nova, ni tenim cap forma de verificar el vostre usuari. En aquest cas, podeu crear un altre compte d'usuari amb una nova contrasenya.

Nota: Sempre és possible, mentre recordeu la contrasenya, indicar o canviar la vostra adreça de correu electrònic a les vostres preferències.

Vegeu també