Viquipèdia:Viquimarató Dona i Política

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El dissabte 10 de març de 2018 l'Arxiu Municipal de Palafrugell, l'Espai Dona i Amical Wikimedia organitzaran una Viquimarató amb l'objectiu de millorar la presència de dones vinculades amb la política a la Viquipèdia. Serà una de les activitats entorn del Dia Internacional de les Dones i està inclòs al programa internacional per promoure l'edició de les dones a la Viquipèdia.

Què és una Viquimarató?[modifica]

Foto de la jornada el 2016

Una Viquimarató és una activitat on un grup de viquipedistes es troben físicament en un lloc —sovint una biblioteca, un arxiu o un centre de documentació— per ampliar el màxim possible un article i/o temàtica determinada de l'enciclopèdia. Ja s'han fet viquimaratons per ampliar l'article sobre Xavier Miserachs, Joan Miró, Ángeles Santos Torroella o Modest Cuixart, entre altres. És una bona manera de fer créixer un article d'una manera ràpida i també de socialitzar un viquiprojecte. Els experts proporcionen bibliografia de qualitat, i els viquipedistes només necessiten connexió a Internet, bibliografia, una taula, una cadira.

Assistents[modifica]

Si et vols inscriure a l'activitat cal que et posis en contacte amb l'Arxiu Municipal, telèfon 972 30 78 54 i correu electrònic arxiu@palafrugell.cat.

Repartiment de tasques[modifica]

Arxiu Municipal de Palafrugell
Agafa l'article que més et faci el pes! És una llista oberta.

Ajuda a l'edició[modifica]

Enllaços externs[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Viquimarató Dona i Política