Viquipèdia:Wiki Takes Mollerussa/guia de càrrega

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Què em cal per carregar les fotografies?[modifica]

  • Un nom d'usuari a la viquipèdia. Si no en teniu encara, feu un cop d'ull aquí.
  • Tenir ben localitzades les fotos que es volen carregar.

Com es carreguen les fotografies?[modifica]

1. Cerqueu el monument que heu fotografiat a la llista de monuments de Mollerussa i cliqueu el botó “+” que hi ha a la cel·la “imatge” de l’element que heu fotografiat


2. Sereu redireccionats a wikimedia commons, i us apareixerà una pantalla des d’on carregar la imatge. Cliqueu a "escolliu un fitxer multimèdia per compartir".


3. Trieu la fotografia que voleu carregar.


4. La imatge es carregarà automàticament. El següent pas consisteix en alliberar la fotografia mitjançant una llicència Creative Commons. Com que la fotografia l'haureu fet vosaltres, la llicència per defecte ja ens serveix i només cal clicar "següent".


5. Ara cal proporcionar dades per identificar el monument i per a que la foto no es perdi en les profunditats de wikimedia commons. Només cal fer dues coses:

* Canviar el nom del fitxer que carregueu (normalment una sèrie de números.jpg) per un nom que identifiqui el contingut de la fotografia.
* Molt important: incloure la categoria que ens permetrà saber que la vostra fotografia participa al concurs. Només heu de teclejar images from Wiki Takes Mollerussa a la caixa de la part baixa de la imatge (no patiu, quan comenceu a escriure un menú desplegable us farà suggeriments).

Seguidament, carregueu la imatge clicant a "següent".


6. La imatge ja està carregada! Ja heu participat al Wiki Takes Mollerussa i al Wiki Loves Monuments, moltes gràcies!