Viquipèdia:Wikipedia 2011

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Drecera:
VP:2011

Vols ser el primer en gaudir de Viquipèdia 2011? Inscriu-te de franc al projecte VP2011: Ets el pioner, rebràs un obsequi. Inscripcions a la pàgina de discussió. Poseu el nom i la vostra opinió sobre el projecte.

Viquipèdia 2011 és un nou projecte de Wikimedia que compren una sèrie de modificacions que es produiran al software de la Viquipèdia. Aquestos es publicaran a finals de 2011 i són els següents:

En vistes de que el 39 de febrer no ha arribat (vés a saber perqué), haurem d'esperar fins al 28 de desembre. Tots els que s'hagin preinscrit al projecte VP2011 via la pàgina de discussió abans del 30 de novembre rebran un enllaç a la Viquipèdia 2011 el dia 31 de novembre i el dia 28 de desembre rebran un obsequi especial de l'equip. No és broma. Apunta't i rebràs el regal a la teva pàgina de discussió.

Viquileet[modifica]

La Viquipèdia es traduirà a l'idioma leet. De moment Wikimedia ja ha preparat el nom:

\/ | (). \_/ | |> € |> | /-\

|_' € |\| [ | [ |_ () |> € |> | /-\ |_ |_ | \_/ |> €

Viquiklingon[modifica]

També es traduirà al Klingon.

Vksms[modifica]

I, per suposat, a l'idioma SMS:

Vkpda - lnciclpdia lire

Traductor de registres[modifica]

La Viquipèdia traduirá als registres adequats els articles - registre vulgar seria suficient:

Això NO valdria a la Viquipèdia 2011 (observeu el missatge d'informació que apareixerá):

! Aquest text está en un registre culte. Ajuda a la Viquipèdia traduïntlo. Gràcies tio.

Google Inc. és l'empresa propietària de la marca Google, el producte principal de la qual és el motor de cerca del mateix nom. Va ser fundada el 4 de setembre de 1998 per Larry Page i Sergey Brin (dos estudiants de doctorat en ciències de la computació de la Universitat d'Stanford).

Això SI:

Gugle és aquella penya de tios que van fer un trasto per a trobar coses a Internet. La van liar el 4 de setembre de 1998 dos tios que es diuen Larry Page i Sergey Brin (dos llestos molt rarillos).

Això encara millor si estem a Vksms:

Ggl s akia penya d pls k vn fr una ksa pr bscr. L vn liar l 4 d stmbre de 1998 2 tios k s diuen Lrry Pge i Srgey Brn.

PD: al viquiaddicte que es dediqui a desxifrar aquest missatge SMS li regalem un viquidescans de 10 anys.

Viquiwifi[modifica]

Viquipèdia crearà el departament Viquiwifi, amb instruccions per a piratejar xarxes Wi-Fi. A mès inclourà la cerca de hotspots dèbils, una cosa així:

Intenta robar un wifi a: [______] metres de mi [Robar]

Viquibifi[modifica]

A no confondre amb Viquiwifi, será una wiki de bífids lliures.

Viquiloteria[modifica]

Wikimedia comprarà Loteria de Catalunya, i els sortejos serán:

· La 6/49 renovada, caldrà crear 6 entrades útils a la Viquipèdia cada 49 minuts.

· La Viquiexpress, en la qué hem de rascar una butlleta que conté els sis últims canvis a la Viquipèdia. Si quatre d'aquests canvis no son SPAM, guanyarem el Premi al Viquiaddicte professional i el Premi al jugador de loteria més afortunat.

· El Viquiveloç, en el que obtenim un número. Hem d'entrar a la Viquipèdia i escriure el número precedit de VÇ: al quadre cerca. Si les tres xifres del nombre estan al nombre d'entrades actual de la Viquipèdia guanyem.

Viquidescans[modifica]

Un viquiaddicte que faci un viquidescans de més de 300 dies rebrà per correu postal un pernil. Si llavors plega del viquidescans, començarà a rebre spam tot el dia informant-li de que deu a Wikimedia 200 euros pel pernil.

Viquitub[modifica]

Amb la compra planejada per Viquipèdia de YouTube, es crearà Viquitub, una xarxa social en la que els usuaris poden compartir vídeos amb instruccions de com muntar tubs de tota mena.

Actualitzat: en comptes de streaming, Viquitub farà servir estrenying, és a dir, que caldrà contractar a Superman per a que estrenyi el cable telefònic i les dades no puguin passar. (ja us dic jo que, si passen, és pitjor...)

Viquiabduïts[modifica]

Els que hagin estat abduïts per una nau espacial que no es preocupin, perquè ara la Viquipedia crearà una plantilla per a que els seus usuaris l'afegeixen a la seva pàgina. I diu així:

"Aquest/a viquipedista ha estat abduït/da per una nau espacial i desitjaria adherir-se a la Associació d'Abduïts de Compostela."

Viquiacudits[modifica]

Aquest sí que és un projecte important. És un ambiciós projecte col·lectiu, suportat per el Departament de Bajanades de l' Ajuntament de No Fa Gràcia i l' Associació Japonesa d'Acudits, associació que en aquest moment està en ple rendiment (i això que està en vaga, serà la seva nacionalitat?).

El projecte consisteix en fer acudits pitjors que l'acudit base Viquipèdia, que Wikimedia ha decidit que sigui:

"Van dos i cau el del mig".

Qualsevol acudit millor serà automàticament eliminat.

El primer acudit és el de:

"Va un i cau.

No t'ha agradat?

No?

És a dir, que t'ha agradat, perquè has dit "no" a "no m'ha agradat", el que vol dir que "m'ha agradat". "No" a "no" és "sí", no?"

Viquitruitter[modifica]

Amb el meravellós èxit que té la xarxa social Twitter, Wikimedia no vol ser menys. Per això ha creat un nou servei de microblogging en el que cal respondre a la pregunta: Quina truita estàs cuinant per a dinar? Les actualitzacions de cada usuari es publicaran a la seva pàgina d'usuari i les més originals seran publicades a la portada de Viquipèdia, tot i que escrivint la drecera VP:Nyam tindrem accés a les actualitzacions més recents.

Viquillibredecares[modifica]

De la mateixa manera, amb certa xarxa social molt famosa, Viquipèdia publicarà el Llibre de Cares (en anglès face book), que consistirà en un llibre (a la venda en totes les llibreries amb un pressupost anual d' entre 5 cèntims i 0 euros) amb les cares de tots el usuaris de Viquipèda que estan en un cartell amb la seva cara i el text "Wanted. Reward 1.000.000 $".

Viquilics[modifica]

El polèmic Wikileaks será comprat per WP. Viquilics no només oferirà cables diplomàtics, també diplomes cablàtics (es a dir transferits per un cable via estrenying).

Viquitorrent[modifica]

No, no és una web de fitxers de descàrrega via Torrent, és un torrent en sí, per a baixar tot WM en un click.

Aquí el teniu (descàrrega no llesta):

Benvinguts a Viquitorrent, el Wikimedia lliure.

Tots els articles

Torrent de la Wikimedia

Descarrega ja tota la wikimedia via Torrent.

Mida del fitxer: 14 TB

Temps de descàrrega:

Mòdem @52 Kbps: 74786 hores (8 anys i mig)

RDSI @64 Kbps: 60763 hores (gairebé 7 anys)

xDSL @5 Mbps: 777 hores (32 dies i 9 hores)

Fibra òptica @50 Mbps: 77 hores (3 dies i 5 hores)


Descàrrega: (no implementat encara)

Notes de premsa[modifica]

El reporter desconegut ha decidit eliminar les notes de premsa. Ho sentim.

Llençament[modifica]

Viquipèdia 2011 beta no s'ha publicat perquè no ha arribat el dia de publicació. La versió definitiva serà pública segurament el 28 de desembre de 2011.