Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:10 anys de la Viquipèdia/Rècord

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Gens d'acord

Ja sabeu que no estic gens d'acord amb aquesta proposta. Ni que aconseguíssim reunir 1.000 usuaris experimentats (una utopia), els altres 9.000 serien usuaris novells o inexperimentats que deixarien una barbaritat de feina de manteniment i reparació pel dia després. Estem animant gent que no té ni idea de com funciona la Viquipèdia a fer piles d'edicions en un sol dia. – Leptictidium (nasutum) 11:00, 17 des 2010 (CET)

Per una banda estic d'acord amb en Leptictidium, és un objectiu utòpic i tenir molts novells desorganitzats editant seria una mica caòtic i portaria molta feina. Ara bé, a mi les utopies m'agraden i crec que no podem desaprofitar la oportunitat. Pot ser una oportunitat perfecta per reclutar nous viquipedistes. I crec que entre tots podem trobar la manera de fer-ho. Per exemple organitzar quelcom com una "setmana viquipèdia" fent tallers d'edició i explicant bé l'essència de la viquipèdia i l'edició bàsica evitant tenir tanta feina de manteniment. Així, a més, molta gent podria participar el l'edició simultània. Crec que seria interessant fer-ho a molts llocs diferents, ja que és millor a nivell de recursos i s'acostaria més gent. Hem de buscar llocs estratègics. Crec, per exemple, que seria una gran idea fer-ho a escoles oficials d'idiomes (traductors potencials) o a universitats. Són llocs on la gent estudia i hi va cada dia i on, punt clau, hi ha molts ordinadors disponibles. En ser entitats públiques i de coneixement segur que no serà difícil obtenir la seva col·laboració. A cada aula d'ordinadors hi pot hver un viquipedista ensenyant a editar i resolent dubtes que sorgeixin mentre els "alumnes" fan la seva a les pàgines de prova. M'he extès molt i he proposat una cosa difícil i utòpica, però, de totes totes, què en penseu? --Pepe.Cornet (disc.) 12:44, 15 gen 2011 (CET)

hem de matissar i fer un rècord assumible, i evidentment acompanyar els novells, d'aquí la idea del punt presencial perquè no ho omplin tot de ferralla. Lepti, idees de com ajudar-los perquè no ens donin més feina? --barcelona (disc.) 11:16, 24 gen 2011 (CET)