Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Administradors/Proposta nova secció/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Situació hipotètica/real

Sobre el paràgraf:

« Els administradors que actuen problemàticament de forma reiterada, o que han perdut la confiança de la comunitat, poden ser sancionats o se'ls pot retirar l'accés a les eines d'administració. En el passat, això ha ocorregut o s'ha demanat en casos com: »

Això passa i ha passat a la viquipèdia en anglès i en altres viquipèdies grans, on hi ha molts administradors, però aquí per ara no ha passat. Aleshores, proposo la redacció:

« Els administradors que actuïn problemàticament de forma reiterada, o que hagin perdut la confiança de la comunitat, poden ser sancionats o se'ls pot retirar l'accés a les eines d'administració. A la viquipèdia en català això no s'ha donat mai, però es podria demanar en casos com: »

--Pere prlpz (disc.) 09:57, 22 gen 2015 (CET)

He canviat la frase per la proposada per @Pere prlpz:.--Rcomellas (disc.) 15:56, 22 gen 2015 (CET)

Enllaços/referències

El text és ple d'enllaços, posats en un format que semblen referències, i que enllacen a la viquipèdia en anglès. En general, serien útils si trobéssim enllaços equivalents aquí, però són casos que aquí no s'han donat i per això jo els trauria.

A més, si es quedessin aquests enllaços o uns d'equivalents s'haurien de posar com a notes o referències amb <ref></ref>.--Pere prlpz (disc.) 10:15, 22 gen 2015 (CET)

@Pere prlpz: D'acord amb la correcció que proposes a la frase. Pel tema dels enllaços, evidentment que s'haurien de treure a la versió definitiva. Només els hi he deixat perquè això és una traducció literal de l'article anglès sobre la que treballar. Les referències mencionades de la WP anglesa m'imagino que no tenen equivalent a la catalana perquè, pel que dieu, no s'han donat. Però el fet que no s'hagin donat no vol dir que no es puguin donar o que no es puguin fer servir com a referència per al redactat de la secció. Un cop debatut, es treuen o, si en queda alguna, se li dóna el format convenient. --Rcomellas (disc.) 10:57, 22 gen 2015 (CET)
Comentar el que passa en altres viquipèdies pot ser interessant, però crec que aquest no és un bon lloc, sinó que el lloc seria un assaig, que pot estar enllaçat al final d'aquesta pàgina.--Pere prlpz (disc.) 11:04, 22 gen 2015 (CET)