Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Plantilles d'usuari/Caixes/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No seria millor utilitzar un nom català tal com Plantilles d'usuari o Plantilles de viquipedista? Per cert, hauríem de crear també una caixa com la del babel però que no hi digui babel, per a ficar-hi a dins les plantilles.--SMP (missatges) 16:41, 16 feb 2006 (UTC)

bé, ja he creat la caixa i de passada m'he inventat unes plantilles d'opinions lingüístiques basades en: en:Wikipedia:Userboxes/Grammar. Què fem amb el nom de la plana??--SMP (missatges) 19:27, 17 feb 2006 (UTC)

Estic d'acord amb tu SMP, jo també reanomenaria la pàgina a Viquipèdia:Plantilles d'usuari. --Joanjoc (discussió) 00:22, 18 feb 2006 (UTC)

Errors

He detectat els següents errors:

  • denominacions:
    • {{Usuari de la Wikipedia anglesa}} deuria ser: {{Usuari de la Wikipedia en anglès}}, o inclús {{Usuari de la Viquipèdia en anglès}} ja se'n ha dit prou sobre el tema...
  • ús de majúscules inadequat:
    • si ens referim als coneiximents sobre química, informàtica, etc. com a simples coneiximents han d'anar en minúscula, si el que estem parlant són els estudis cursats pot ser haurien de dur majúscula, però hi ha gent, com jo, que té coneiximents de filologia i no precisament ha cursat cap carrera universitària. El correcte seria deixar-ho en minúscula ja que per a dir si l'usuari està llicenciat o doctorat té la seua plantilla.

Pasqual · * 19:53, 19 feb 2006 (UTC)

Estic d'acord en les dues apreciacions.--SMP (missatges) 14:46, 20 feb 2006 (UTC)

Plantilla "content"

No seria millor canviar aquesta plantilla a aquest usuari és feliç?? Estar content és una acció transitòria, i la que conta "per sempre" és ser feliç.--SMP (missatges) 15:46, 20 feb 2006 (UTC)

Ja t'ho vaig contestar a la discussió de la plantilla on també vares treure el tema. Llull · (vostè dirà) 19:00, 26 feb 2006 (UTC)

Crec que ja n'hi deu haver més d'un centenar de plantilles per triar i remenar. N'he fet algunes sobre gusts alimentaris (com en la versió en anglès, vaja) . Suposo que el més lògic és que també se'n vagin creant de plats de la terra. Llull · (vostè dirà) 19:00, 26 feb 2006 (UTC)

Em sembla que va essent hora de fer subpàgines. No sé si podríem aptrofitar per canviar el nom per "etiquetes d'usuari" que em sembla més apropiat que "plantilles d'usuari/caixes". Per cert, algú sap què li ha passat a la plantilla excursionista? Llull · (vostè dirà) 15:30, 11 mar 2006 (UTC)

La d'excursionista no la he arribat a veure mai. Jo vaig veure que la vas afegir però sempre m'ha estat en vermell. Jo també trobo bé lo de subdividir-les, i el nom d'etiquetes d'usuari és genial.--SMP (missatges) 15:49, 11 mar 2006 (UTC)