Viquipèdia Discussió:Política d'ús d'imatges/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No hauria de ser "adonem-nos-en" en lloc d'"n'adonem-nos" ? En qualsevol cas, les pagines de la Viquipèdia sempre es dirigeixen a l'usuari de vós, i no en 1a persona. Xevi 08:32 29 nov, 2004 (UTC)

Sí, val, és millor "adonem-nos-en". En quant l'adreçament, jo em pensava com que a la viquipèdia és tot horitzontal organitzativament, doncs que parlem d'un únic subjecte no? Vull dir, que el lector també pot ser editor, i viceversa, i que les normes les establim tots per igual. Vull dir que, si fóra un grup jeràrquicament superior que pren la decissió sobre quines normes s'han de complir, potser hi hauria sentit sobre "vós". No sé si m'he explicat bé. No és el mateix dir, per exemple, "vegeu l'article", o "pitgeu sobre l'enllaç", etc... que dir "és recomanable que utilitzem fitxers petits"... si diem "és recomanable que utilitzeu fitxers petits", dóna sensació que hi ha un grup jeràrquicament superior a la viquipèdia que dicta les normes.
Si te'n fixes, a la pàgina d'ajuda sobre com carregar-hi un fitxer d'imatge, en tot moment he parlat de vós, però quan es tracten de normes he parlat de nosaltres. --Joanot 17:46 29 nov, 2004 (UTC)

Categories

No sé per què diu aquí que cal categoritzar les imatges per temes. Em sembla que no tenim cap categoria d'imatges, tret de les categories per llicències que s'han creat fa poc. Es pot eliminar l'apartat "En categoritzr-lo..."? --VRiullop (parlem-ne) 16:38, 9 jul 2006 (UTC)

Ho he tret (n'he vist de més ràpids). --V.Riullop (parlem-ne) 21:37, 5 juny 2009 (CEST)

Ei!! què ha passat amb el resultat!!!

El recompte de Viquipèdia:Presa de decisions/2006/Política d'imatges està mal fet, no? Es va aprovar rebutjar les imatges nc!--SMP (d·+) 15:09, 30 oct 2006 (CET)

5. No acceptar imatges d'ús no comercial: Aprovacions 7, objeccions 5. No arriba al 75% per aprovar la proposta. En tot cas, canvio "rebutjat" per "no aprovat".--VRiullop (parlem-ne) 16:53, 30 oct 2006 (CET)

Consell o obligació?

Segons Viquipèdia:Presa de decisions/2006/Política d'imatges, ja no es poden carregar imatges lliures a la Viquipèdia. Si més no, aquí hi posa: S'aconsella que les imatges es carreguin al projecte commons, per a poder utilitzar la imatge des de Viquipèdies en qualsevol idioma. Si la carregueu a la Viquipèdia catalana, només serà accessible des d'aquesta Viquipèdia. No caldria posar que no es poden carregar directament?--Iradigalesc (discussions) 22:28, 10 jul 2007 (CEST)

He canviat el redactat: "Totes les imatges lliures es carreguen al projecte commons..." --V.Riullop (parlem-ne) 21:45, 5 juny 2009 (CEST)