Viquipèdia Discussió:Presa de decisions/2008/Bons articles

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
  1. Esborranys. Més que fer classificacions d'esborranys, que suposa feina i total continuaran sent esborranys, trobo més interessant definir quins són els mínims perquè un esborrany sigui acceptable. Ja hi ha hagut algunes discussions sobre espècies o nuclis de població. Crec que un esborrany que sigui fusionable en el seu article mare, o en una llista, no hauria de ser acceptable.
  2. Articles bons i de qualitat. Quina és la diferència? No pot ser simplement més o menys vots. Diria que un article de qualitat és aquell que ja està complet i en teoria només hauria de tenir edicions menors. Un article bo seria un que tot i tenir punts de qualitat encara és ampliable en algun aspecte. --V.Riullop (parlem-ne) 16:37, 1 febr 2008 (CET)

No veig la necessitat dels articles bons, i comparteixo el criteri del Vriullop sobre els esborranys. Si es crea la categoria d'infraesborranys o microesborranys, seria per ampliar immediatament o esborrar. D'acord amb intentar fusionar articles petits en un de gros, quan el Jolle acabi els seus personatges es podria començar per allà i per tots els articles sobre pobles i tribus--barcelona (discussió) 15:05, 17 feb 2008 (CET)

Comentaris

Crec que quan la presa de decisió es va preparar per la fase de votació s'hauria d'haver conservat els comentaris que hi havia o com a mínim haver-los mogut a la pàgina de discussió, i no pas fer-los desaparèixer (suposo que involuntàriament).--Xtv (que dius que què?) 16:39, 24 feb 2008 (CET)

Crec que estan recollides a un enllaç previ a la votació, en la secció Punts a debatre: Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Bons articles/Debat.--Peer (discussió) 16:58, 24 feb 2008 (CET)
Ups! perdó, no ho havia vist. Disculpes un altre cop.--Xtv (que dius que què?) 19:23, 24 feb 2008 (CET)