Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Presa de decisions/2012/Sistema d'elecció d'administradors

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aquesta presa de decisions només és per escollir (si cal) nous administradors o també engloba la idea de destituir del càrrec aquells que són inactius?.--Mbosch (会話) 10:20, 3 ago 2012 (CEST)

Si es llegeix la proposta, cosa recomanable, no diu res de les baixes per inactivitat. Tal com es va discutir a la taverna, són dues coses paral·leles. Es pot afegir en aquesta presa de decisió si hi ha una proposta concreta i no interfereixen les dues (per exemple, qüestió de terminis) o bé obrir-ne una altra com a continuació de Viquipèdia:Presa de decisions/2011/Proposta de política de baixes d'administradors. Cal redactar una proposta que es consideri que pot tenir el major consens. --V.Riullop (parlem-ne) 12:11, 3 ago 2012 (CEST)
Si que ho he llegit, i per això ho he comentat perquè no està escrit, s'ha comentat en la taverna els dos temes (tot i que no veig tant clar que hi hagués consens per fer-ho per separat). La pregunta estava enfocada en sentit de també afegir-ho. Estem en la Fase 1: Discussió i correccions o alternatives. La pàgina encara està en construcció que se jo si creus que així està bé o voldràs afegir més coses?--Mbosch (会話) 12:32, 3 ago 2012 (CEST)
Per la meva part, la proposta està feta. Es pot millorar, discutir, corregir o fins i tot fer propostes alternatives, per punts discutits o en global. També es pot afegir una proposta sobre baixes. El que falta és que algú la redacti. Penso que són dues qüestions que s'haurien d'aprovar, o no, per separat, en aquesta mateixa presa de decisió o en una nova si no hi hagués temps d'incloure-la. Una altra possibilitat és allargar-ho tot encara més per no haver de discutir-ho durant les vacances. --V.Riullop (parlem-ne) 13:40, 3 ago 2012 (CEST)