Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Aritmètica modular

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No sóc un expert, però em sembla un article complet i ben treballat. Hi ha molts enllaços vermells, però que hi farem... He votat Qualitat en tot, però hi ha un parell de detalls que crec que cal tenir en compte:

  • a la introducció, perquè està escrit amb majúscula Teoria de nombres algebraics? No hauria d'anar en minúscula? Fet Fet!
  • un enllaç en vermell que sí que em sembla que s'hauria de crear és matemàtiques aplicades. Em sembla bastant important per aquest article. Fet Fet! de moment un esborrany però presentable.
  • no n'estic segur, però els enllaços externs no haurien de ser l'última secció de l'article? – Leptictidium (pm!) 14:23, 13 ago 2008 (CEST)Fet Fet!

Pel que fa als enllaços vermells al començament n'hi havia més de 100 ara en queden 74. Em sap greu però haureu d'esperar uns mesos per veure-ho tot blau. Podeu ajudar participant aquí:articles pendents que es poden traduir, no tots són per omplir els enllaços vermells d'aquest article però si la majoria.--Gomà (discussió) 18:01, 13 ago 2008 (CEST)

Per la meva banda, no et preocupis, em sembla que darrere aquest article hi ha un treball excel·lent, independentment dels enllaços en vermell. Només he assenyalat un que em semblava important per la comprensió de l'article. No crec que calgui votar en contra d'un article simplement perquè hi hagi "molt vermell". – Leptictidium (pm!) 18:05, 13 ago 2008 (CEST)
Com ja tens 9 vots com qualitat, he votat el desè, que completa el vot mínim de deu per tancar la votació com a Bo en completesa, no pels articles en vermell en general, només pels principals, que crec que haurien d'estar desenvolupats, almenys com esborranys. Bona feina! --Panotxa (discussió) 13:23, 26 ago 2008 (CEST)