Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Atom Heart Mother

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bones,

He vist els següents detalls que penso que s'haurien de corregir:

  1. La secció de context només parla de l'àmbit de l'àlbum i la banda, però caldria expandir-la una mica considerant el moment d'aquell estil musical i de quin tipus de música marcava l'època. Crec que és clau per entendre'n l'impacte i les característiques, sobretot per algú no avessat a aquesta època o música.
  2. Al llarg de l'article, es dóna el cas que moltes de les frases més polèmiques es troben al final de paràgraf i sense referenciar, per la qual cosa s'intueixen molts "cal citació": Les receptes semblen ser una espècie de broma o exageració, ja que inclouen ingredients com un camell mitjà, un ou, 250 cabeces d'all, 1 xai de primavera...; i ha diverses ocasions on la guitarra elèctrica de Gilmour i els teclats de Wright prenen la iniciativa. o bé és un element bàsic de les diferents gires en solitari de Gilmour. Estaria bé citar-les el millor possible, ja que ballen una mica ara mateix.
  3. Carregaria localment a la Viquipèdia en català (no a Commons) la portada del disc, ja que és essencial per a l'explicació enciclopèdica.

Gràcies!

Solde (discussiócontribucions)

Hola @Xavier Dengra,

gràcies pels comentaris! T'explico: 1. Secció context: en tots els articles dels discs de Pink Floyd el "context" l'he enfocat a explicar la situació de la banda en aquell moment, no a la situació global d'estils musicals o d'altres grups... 2. Ja he referenciat els "finals de paràgraf" que comentaves. De fet, m'ha anat bé pq he trobat un altre detallet que no sabia i que he pogut afegir (sobre la guitarra que feia servir Gilmour a les gires en solitari). 3. Sobre aquest tema... als primers discs ho vaig fer, i es va acabar esborrant les imatges si no recordo malament. És per aquest motiu que no n'hi ha cap.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bones! Gràcies per les explicacions. A criteri teu el tema del context, però jo seria partidari d'expandir-lo una mica més, ja que més enllà de Pink Floyd la situació musical general pot ajudar a fer-se una idea més global (si més no un paràgraf sobre la tendència de llavors i l'acceptació prèvia de cançons del mateix estil). Veig que a Animals sí que hi apareix.

Pel que fa a la imatge, com la resta no en tenen, tampoc passa res :)

Solde (discussiócontribucions)

Sí, al disc d'Animals hi ha el detall del punk ja que estava directament relacionat amb Pink Floyd. Ja miraré de rumiar alguna cosa per intentar explicar el context...

Solde (discussiócontribucions)

@Xavier Dengra, fes-li una ullada a veure si així ja et semblaria bé. M'he cenyit a les edicions de discs a nivell del Regne Unit, i a la menció de la separació dels The Beatles el mateix any.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Se m'havia passat totalment, gràcies pel missatge a la meva discussió @Solde! Molt millor ara, voto qualitat! Enhorabona per l'article i gràcies per la consideració envers les puntualitzacions :)

Resposta a «Detalls per polir»
Cap més tema anterior