Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Big Bang

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Molt bon article, hi he anat fent una ullada de tant en tant i em preguntava quan estaria enllestit per ser proposat com a ADQ. Només tinc un petit detall a indicar: convindria molt que els articles principals no apuntessin a articles inexistents. Si de moment no teniu temps per crear articles sencers, podeu copiar el resum que apareix a la secció corresponent de l'article Big Bang. – Leptictidium (pm!) 12:19, 19 abr 2008 (CEST)

Doncs mira que casualitat!, jo anava a dir el mateix que Leptictidium, però la solució que dóna a mi no em sembla la més correcta, ja he vist que ell ho ha fet qualque vegada, però la qüestió és si serà per poc temps o ja es quedarà així... aleshores: una còpia, per a què? Jo els trauria de l'article i els posaria en "llista" per fer quan pogués. Felicitacions per l'article.--MarisaLR (discussió) 16:04, 19 abr 2008 (CEST)
Evidentment, no és una solució definitiva, però més val tenir-ho així que no pas no tenir res. – Leptictidium (pm!) 17:01, 19 abr 2008 (CEST)
Crec que és un article molt complet, amb moltes referències, etc. Tot i que s'ha anat desenvolupant durant bastant temps i que ja s'han comentat alguns aspectes en la plana de discussió, ha mancat que passés pel procés de l'avaluació. Allà s'haguessin polit detalls com el que es comenta dels articles principals en vermell; si no s'han fet jo diria que no cal posar-los i deixar l'enllaç vermell a l'inici de la redacció (per ex., Problema de l'horitzó). Però aquests detalls no desmereixen la feinada feta en un article important.--Peer (discussió) 11:43, 27 abr 2008 (CEST)