Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Càncer de pròstata

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Abans de passar a valorar/votar l'article en els diferents aspectes, indico una sèrie d'elements que he vist només començar i que em fan sospitar una traducció automàtica (anglès > català o segurament anglès > castellà > català). Crec que valdria la pena corregir-ho; ja ho faria jo mateix, però ara no tinc temps... si algú s'hi anima...:

  • "Un de cada sis homes serà diagnosticat de càncer de pròstata durant tota la seva vida", una estructura de frase totalment anglesa i aliena al català. L'abús de les frases en passiva és habitual en les traduccions de l'anglès.
  • Separadors decimals amb punt (anglès) en lloc de coma (català), i separadors de milers amb coma (anglès) en lloc de punt o espai fi (català).
  • "barons", de l'espanyol "varones", però en català "baró" és un títol nobiliari o antigament un "home destacat".

Per cert, per què mai passem els articles pel pas previ d'Avaluació? --Oersted (parlem-ne) 13:25, 29 oct 2006 (CET)

Jo també sospito això de la traducció automàtica, a més:

  • Hi ha més faltes que aquestes (he vist una espectativa, per exemple).
  • No hi ha cap imatge. Els dos usuaris que han votat a favor en el criteri de les imatges és perquè creuen que no n'hi ha d'haver?
  • Els articles d'on s'ha traduït aquest no són de qualitat.
  • L'article es fa farragós. Estaria bé dividir-lo i deixar aquí el resum de cada part.
  • Aquest article no pot considerar-se complet si links importants són vermells, i aquí és vermell fins i tot próstata. Un article sobre el cancer de próstata no pot ser complet si no permet consultar l'entrada que diu què és aquest òrgan (si com a mínim hi hagués un dibuix, sabriem per on para).

--Pere prlpz 18:33, 17 nov 2006 (CET)

Referències?

L'article es molt exhaustiu, pero em falten les referencies... Quines son les fonts de tota aquesta informacio? Claudia.spits 20:47, 20 març 2007 (CET)