Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Metro de Barcelona/Arxiu1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Potser el temps verbal fet servir a la intro quan parla d'accessibilitat "nombroses estacions estan essent adaptades" caldria canviar-lo per quan algú llegeixi aquest article d'aqui a 3 anys. Per la resta em sembla un article molt i molt bó --Razor Ramon HG 13:00, 3 oct 2006 (UTC)

Crec que es podria arreglar una mica la introducció. La primera frase hauria de ser una definició de Metro de Barcelona i podria esmentar l'any en que es va inaugurar la primera línia, el nombre de línies actuals, ... però no hauria de començar a explicar la història del metro. Per altra banda, trobo que el fons negre de les imatges del recorregut de les línies és bastant molest i antiestètic. No es podria posar el fons blanc de la mateixa manera que al mapa de totes les estacions? --Gpatgn 22:41, 8 oct 2006 (UTC)

Història

Trobo que per ser un article de qualitat hi falta un tema molt rellevant que és la història. Tema n'hi ha, perquè d'alguna de les línies se n'ha escrit llibres sencers.--Pere prlpz 14:40, 9 oct 2006 (UTC)

Articles que no són de qualitat en d'altres wikipèdies

Abans de valorar l'article, suggereixo que us mireu alguns articles que NO estan distingits coma a articles de qualitat a les respectives wikipèdies, com ara it:Metropolitana di Roma, fr:Métro de Paris, o fins i tot de:Métro Paris. Són articles amb àmplia cobertura de la història del metro corresponent i molts articles germans que desenvolupen part del tema incloent-ne com a mínim un per cada línia i sovint un per cada estació.--Pere prlpz 17:17, 7 nov 2006 (CET)

Article aprovat

No es per res, però em sembla que segons els criteris d'aprovació, aquest article ja es de qualitat:

  • 1. Ha estat sotmés a votació durant mes d'un més.
  • 2. Ha obtingut la meitat més un (com a mínim) en cadascun dels apartats valorats. Fins i tot l'estil 6 contra 4.
  • 3. El recompte total de positius quadruplica el de negatius. 83 positius vs 10 negatius.
  • 4. Han votat com a mínim 10 persones. De fet 11.

Salutacions. --Makinal 09:35, 12 nov 2006 (CET)