Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Mobiliari urbà de Barcelona

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Potser és una visió molt personal, però trobo el format de les galeries d'imatges una mica desordenat i que satura el contingut de text. Potser el format de peu incrustat dins la imatge milloraria? No és rellevant en cap cas, però preferia comentar-ho. Salutacions!

Canaan (discussiócontribucions)

Gràcies pel teu interès. A mi m'agrada il·lustrar bé els articles, crec que les imatges ajuden a comprendre millor el text. En aquest cas crec necessari il·lustrar tots els elements urbans perquè la gent sàpiga millor de què estem parlant, hi ha elements més coneguts, com bancs o papereres, però d'altres no tant, i si ho veus en una imatge ja ho tens clar. Sobre això del peu incrustat ja em demanes massa, jo no estic molt posat en coses tècniques; però si algú ho vol fer no tinc inconvenient. Salutacions.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

He fet una prova a la secció galeria amb els paviments. No he modificat el format dels peus, però sí he separat dues galeries (una per fila) per a que no quedin files amb imatges soltes. Com ho veus? Gràcies per la predisposició!

Canaan (discussiócontribucions)

Home, no sé què dir-te, abans estava tot en una filera —almenys jo ho veia així, no sé si dependerà de la resolució de cada monitor—, i ara està en dues, ocupant més espai. Tu no ho veies abans en una filera?

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Suposo que deus tenir una pantalla força ampla. En el meu cas, potser ho veig més desencaixat perquè en gairebé totes les galeries se'm queda una única imatge desplaçada a una segona fila. De la manera que et dic, en principi en gairebé totes les resolucions s'haurien de veure les galeries millor distribuïdes. Com vegis (de contingut continuo llegint-lo i em sembla una passada, enhorabona).

Canaan (discussiócontribucions)

Jo tinc una pantalla panoràmica, que em sembla que ja és el més habitual. En tot cas, potser seria millor suprimir una foto que no fer dues galeries. Què creus que seria millor?

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

No sé què dir-te. Potser algú que tingui una pantalla més estreta que jo (tinc un Macbook de 13'), la de menys que treguem ara no li serà suficient i li seguirà caient a una segona fila. Per això dic de deixar-ne com a molt 4-5 per línia i no suprimir informació (l'article perdria). Si no, no li donem més voltes i deixem-lo com fins ara. Segurament sigui mala sort per l'amplada del meu portàtil. Sento els inconvenients!

Canaan (discussiócontribucions)

Sí, potser millor deixar-ho estar, si algú ho veu en dues fileres tampoc és gens greu. Gràcies.

Resposta a «Galeries»
Cap més tema anterior