Viquiprojecte:Desenvolupament web Institut Cendrassos

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Filigreed Wikipedia Logo.png
Desenvolupament web en entorn servidor
Mòdul 7 del Cicle Formatiu Grau Superior Desenvolupament d'aplicacions web
Institut Cendrassos (Figueres)
Amical Wikimedia logo.svg

Benvinguts al Viquiprojecte:Desenvolupament web en entorn servidor. Aquest és un Viquiprojecte docent coordinat per Daniel Herrera, professor de l'Institut Cendrassos de Figueres, Dins del Mòdul 7 del Cicle Formatiu Grau Superior Desenvolupament d'aplicacions web, amb el suport d'Amical Wikimedia El projecte es duu a terme durant el curs 2014-2015.

Context[modifica]

Per tal d'afavorir l'assimilació dels continguts del temari de l'assignatura; i estimular l'explicació en llenguatge natural dels mateixos, es proposa als estudiants col·laborar amb la Viquipèdia, proposant nous epígrafs relacionats amb la matèria de l'assignatura.

Objectius[modifica]

  1. Conèixer els conceptes bàsics relacionats amb el Desenvolupament web en entorn servidor, per facilitar el seguiment dels temes introduïts en els mòduls de l'assignatura.

Llista d'articles a crear i/o ampliar[modifica]

Aquí teniu el llistat d'articles que es poden crear i/o ampliar. Seleccioneu el tema que més us agradi i poseu el vostre nom i nom d'usuari

Nota
Llista no completa ni definitiva
  • Model-View-Controller (en) Il·lustrar l'article amb exemples de tecnologies MVC i derivades. Pros i cons del MVC respecte altres tecnologies.
  • Post/Redirect/Get Crea nou artícle Post/Get/Redirect amb català.
  • Mapatge d'objectes relacional(ca) Tasca: ampliar l'article parlant de les propietats de navegació i crear nova pàgina específica de les propietats de navegació.

Calendari[modifica]

  • Setembre i Octubre 2014. Sessió de formació wiki
  • Febrer 2015: Data límit primera avaluació
  • Maig de juny de 2105 : Data límit entrega

Mentors[modifica]

Teniu problemes per editar la Viquipèdia? No sabeu com es posen les negretes, com formatar una taula o com afegir una referència? Mireu l'Ajuda, però si tot i així no us aclariu, contacteu amb un Mentor. Els mentors són voluntaris experimentats que estan disposats a ajudar als editors novells. Cliqueu aquest enllaç per contactar amb un mentor de manera aleatòria: Contacta!

  • Anskar Editor empordanès. Podria fer tallers d'edició a la mateixa escola. --Anskar (disc.) 11:11, 3 set 2014 (CEST)

Ajuda[modifica]

Enllaços externs[modifica]