Viquiprojecte:Efemèrides

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'objectiu del Viquiprojecte Efemèrides és celebrar efemèrides històriques ampliant la cobertura de la Viquipèdia en català sobre els temes que celebren dates importants.

Així, no es tracta només de crear articles sobre aquest tema, sinó també ampliar-los, podent així oferir als lectors de la viquipèdia una informació detallada sobre aquests temes que potser han vist al diari o a la televisió.

En funció del tema concret, les subcategories poden variar, però sempre es trobaran les opcions de crear, ampliar o intentar fer un article de qualitat.

Per incentivar la participació, aquest viquiprojecte funcionarà amb un sistema de punts. Per cada tema treballat, es farà un rànquing. La puntuació és la següent: 4 punts per aquell qui aconsegueixi que un article sobre aquest tema sigui considerat article de qualitat; 3 punts' per aquell qui aconsegueixi un article bo; i 1 punt per tot aquells qui comencin o amplïin un article.

La participació està oberta a qualsevol qui ho vulgui. Al final de cada apartat es concedirà a la persona que hagi aconseguit més punts un petit recordatori de la seca dedicació. La classificació es visualitzarà seguint el procediment del Viquiprojecte:Unió Europea, és a dir: nom d'usuari: punts (articles).

Museu Darder[modifica]

En la segona edició del Viquiprojecte, s'ha decidit celebrar el centenari del Museu Darder, que fou inaugurat el 22 d'octubre de 1916.

Període[modifica]

1 de juliol de 2016 - 31 de desembre de 2013

Articles per crear i/o ampliar[modifica]

Els articles que apareixen a continuació són propostes. Qualsevol article relacionat amb aquest tema puntua de cara a la classificació, encara que no aparegui en aquesta relació.

Articles generals[modifica]

Col·lecció[modifica]

Puntuació[modifica]