Viquiprojecte:Miró/Joan Miró Global Challenge/FAQ

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Joan Miró Global Challenge
AKA 10x10x10 — 10 de maig 2014

Més detalls

  • Qui? Tothom amb ganes de crear o traduir algun dels articles seleccionats al qualsevol idioma és benvingut. Per participar, només t'has d'apuntar a l'apartat Participa!.
  • Quan? dissabte 10 de maig de 2014, entre les 10:00 i les 20:00h (GMT+1).
  • Quins articles? Fes una ullada a aquesta llista
  • On? Cadascú pot participar des de casa seva, però s'intentarà aconseguir espais de trobada per propiciar la dinamització de les comunitats. A Barcelona, els viquipedistes estan convidats a participar presencialment des la Fundació Joan Miró. Atenció: en cas de voler participar presencialment a la Fundació Miró, contacteu directament amb l'ESM.
  • Per què? Aquesta és una proposta d'Amical Wikimedia amb el suport de la Fundació Joan Miró i l'Institut Ramon Llull. La nostra intenció és millorar la presència i la qualitat del coneixement disponible sobre Joan Miró no només a la Viquipèdia en català, sinó a tantes versions idiomàtiques com sigui possible. Aquest esdeveniment s'inspira en el desig del mateix Joan Miró de facilitar l'accés al seu treball a aquells que s'hi senten interessats.
  • I tot això d'on surt? L'auditoria realitzada l'estiu de 2013 va revelar que els articles relacionats amb Joan Miró i la seva obra eren objecte d'un franc interès, entre d'altres, a la Viquipèdia en rus o japonès —tant pel número d'articles de temàtica mironiana existents com pel número de visites que aplegaven—. Així doncs, s'ha organitzat aquest esdeveniment, inspirat en la Hoxne Challenge (impulsada des del British Museum l'any 2010) i en la Catalan Culture Challenge, organitzada per Amical Wikimedia i celebrada entre el 16 de març i el 15 d'abril de 2014.
Amical Wikimedia logo.svg
Presentació
Presentació
Més detalls
FAQ
Els 10 articles
Els 10 articles
Participa!
Participants
Necessites ajuda?
Si tens algun dubte, deixa un missatge a la pàgina de discussió, si us plau!