Viquiprojecte:Museu d'Art Jaume Morera

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Viquiprojecte: Museu d'Art Jaume Morera
Viquipèdia
Wikimedia Commons
Amical Wikimedia
Museu Morera
El Museu Morera, actualment a l'edifici del Casino Principal


Benvinguts al Viquiprojecte Museu d'Art Jaume Morera. El projecte s'emmarca dins del procés d'obertura i expansió digital del Museu d'Art Jaume Morera, amb la intenció de posar en valor el museu i la seva col·lecció entre la ciutadania. En col·laboració amb Amical Wikimedia, ens servirem d'aquesta coneguda enciclopèdia online —en diversos idiomes—, per millorar la presència a la xarxa tant del museu com de l'art català contemporani i els artistes lleidatans més representatius, tot seguint uns principis de transparència. Aquest viquiprojecte va començar oficialment el 19 de febrer de 2013.

El viquiprojecte es coordina mitjançant la figura d'una viquipedista resident, l'Esther Solé. Ella s'encarrega de facilitar, coordinar i desenvolupar diversos projectes de col·laboració entre el museu i la Viquipèdia. Si esteu interessats en col·laborar, si us plau apunteu-vos a la secció de de participants.

Avui, 6 de juny del 2023, la Viquipèdia en català té:

Objectius[modifica]

  • Ampliar i millorar la presència del museu a la Viquipèdia, aconseguint que tots els artistes amb obra al museu i les obres més destacades de la col·lecció tinguin article en diversos idiomes.
  • Establir nous vincles de col·laboració fent servir la Viquipèdia com a entorn de treball.
  • Difondre el coneixement generat al museu i posar-lo a disposició de la societat.
  • Intensificar el vincle entre la ciutadania i el museu.

Ajuda[modifica]

Esteu aprenent a editar la Viquipèdia? Aquí teniu una mica de documentació :

Enllaços externs[modifica]