Viquiprojecte:Sostenibilitat, Economia i Compromís Social

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Sostenibilitat, Economia i Compromís Social
UPC - Curs 2014-2015

Benvinguts al Viquiprojecte:Sostenibilitat, Economia i Compromís Social. Aquest és un Viquiprojecte docent coordinat per José Cabré, professor de l'assignatura de Sostenibilitat, Economia i Compromís Social (SECS) del Màster en Enginyeria Informàtica de la Facultat d'Informàtica de Barcelona a la Universitat Politècnica de Catalunya, amb el suport d'Amical Wikimedia. El projecte es duu a terme durant el curs 2014-2015.

Context[modifica]

Per tal d'afavorir l'assimilació dels continguts del temari de l'assignatura; i estimular-ne l'explicació en llenguatge natural, es proposa als estudiants col·laborar amb la Viquipèdia, proposant nous epígrafs relacionats amb la matèria de l'assignatura. Hi ha un total de 5 estudiants, cadascú dels quals farà un treball diferent. La feina consistirà en escriure/actualitzar/completar al menys una entrada de la Viquipèdia.

Treballs[modifica]

Article Alumne(s)
Ingenieria Sostenible Albert Contreras
Economia Sostenible Mauro Gómez
Indicadors de Sostenibilitat Borja Gonzalez de Pablo
Felicitat Interna Bruta Pedro Villalonga
Taxa de retorn energètic Xavier Jordi Oller
Emprenedoria Social Oriol López Torres

Mentors[modifica]

Teniu problemes per editar la Viquipèdia? No sabeu com es posen les negretes, com formatar una taula o com afegir una referència? Mireu l'Ajuda, però si tot i així no us aclariu, contacteu amb un Mentor. Els mentors són voluntaris experimentats que estan disposats a ajudar als editors novells. Cliqueu aquest enllaç per contactar amb un mentor de manera aleatòria: Contacta!

  • KRLS (voluntari assignat al projecte)

Entrega[modifica]

  • 10 de gener de 2014.

Ajuda[modifica]

Enllaços externs[modifica]