Viquiprojecte:Vídeo digital de creació UOC

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Filigreed Wikipedia Logo.png
Vídeo Digital de Creació
Universitat Oberta de Catalunya Curs 2014-2015
Amical Wikimedia logo.svg

Benvinguts al Viquiprojecte Vídeo Digital de Creació. Aquest és un Viquiprojecte docent coordinat per Montserrat Juvé Udina i la Gemma San Cornelio Esquerdo, professores de la Llicenciatura de Comunicació Audiovisual de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), amb el suport d'Amical Wikimedia El projecte es duu a terme durant el curs 2014-2015.

Context[modifica]

Per tal d'afavorir l'assimilació dels continguts del temari de l'assignatura; i estimular l'explicació en llenguatge natural dels mateixos, es proposa als estudiants col·laborar amb la Viquipèdia, proposant nous epígrafs relacionats amb la matèria de l'assignatura.

Objectius[modifica]

  1. Conèixer els conceptes bàsics relacionats amb la temàtica de l'assignatura, per facilitar el seguiment dels temes introduïts en els mòduls de l'assignatura.

Llista d'articles a crear i/o ampliar[modifica]

Aquí teniu el llistat d'articles que es poden crear i/o ampliar. Seleccioneu el tema que més us agradi i poseu el vostre nom i nom d'usuari

Nota:Llista no completa ni definitiva
  • article 1
  • article 2
  • article 3

Mentors[modifica]

Teniu problemes per editar la Viquipèdia? No sabeu com es posen les negretes, com formatar una taula o com afegir una referència? Mireu l'Ajuda, però si tot i així no us aclariu, contacteu amb un Mentor. Els mentors són voluntaris experimentats que estan disposats a ajudar als editors novells. Cliqueu aquest enllaç per contactar amb un mentor de manera aleatòria: Contacta!

Ajuda[modifica]

Enllaços externs[modifica]