Viquiprojecte:Viquimodernisme

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Filigreed Wikipedia Logo.png Viquimodernisme
Wikipedia-logo-v2-no-text.svg
Viquipèdia
Commons-logo.svg
Wikimedia Commons
Wikimedia-logo.svg
Amical Wikimedia
Gracmon logo.jpg
GRACMON
PresentacióBarcelona 1900Fonts de la Història de l'ArtDe les Arts Decoratives a la cultura del DissenyHistòria de la música en l'època contemporàniaCorrents estètics del teatre del segle XXAuditoria finalAjuda i DocumentacióCobertura mitjansDetall

Benvinguts i benvingudes a Viquimodernisme, un viquiprojecte fet en coŀlaboració entre el Gracmon (Grup de recerca en Història de l'art i Disseny contemporani de la Universitat de Barcelona) i Amical Wikimedia, l'associació d'Amics i amigues de la Viquipèdia en català. Aquest Viquiprojecte té com a propòsit:

  1. Millorar la presència del Modernisme català a la Viquipèdia, seguint els criteris de qualitat que aquesta marca.
  2. Posar en valor i fer accessible a la xarxa el coneixement generat a la universitat.
  3. Posar en pràctica nous models d'educació oberta.

Organitzadors Featured Article Star.svg[modifica]

  • Gracmon : El Grup de Recerca en Història de l’Art i del Disseny Contemporanis, és un grup de recerca consolidat pertanyent a la Universitat de Barcelona, en actiu des de 1986 i especialitzat en l'estudi del Modernisme, el Noucentisme i el Disseny a Catalunya. La seva investigació està fonamentada en una visió interdisciplinària de la història de l'art, tot abraçant diverses manifestacions artístiques, especialitzant-se en el modernisme i amb un interès especial en l'e-research.

El projecte està tutelat per els professors següents, investigadors del Gracmon:

I dinamitzat i coordinat per:

  • Amical Viquipèdia : L'Associació Amical Viquipèdia és una associació de viquipedistes, coŀlaboradors dels diferents projectes germans de Wikimedia en català, i simpatitzants del projecte, constituïda legalment com a associació sense ànim de lucre.
    • Àlex Hinojo, Kippelboy: Coordinació Viquipèdia
    • Esther Solé, ESM: , Coordinació estadístiques i auditories

Auditoria prèvia[modifica]

Per tal d'analitzar la situació dels continguts sobre el modernisme català a la viquipèdia i proposar les línies d'actuació d'aquest viquiprojecte, l'agost de 2012 es va realitzar una auditoria prèvia.

Enllaços externs[modifica]