Viquiprojecte:Arxiu fotogràfic Jordi Ferrer-Beltran

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Plantilla:Infotaula esdevenimentArxiu fotogràfic Jordi Ferrer-Beltran
Imatge
Tipusviquiprojecte
arxiu Modifica el valor a Wikidata
Datainici 14-05-2024
Temafotografia Modifica el valor a Wikidata
EstatEspanya Modifica el valor a Wikidata
OrganitzadorCarolina Latorre Canet, Vicenç Salvador Torres Guerola, Amical Wikimedia i Arxiu Ismael Latorre Mendoza Modifica el valor a Wikidata

El Viquiprojecte: Arxiu fotogràfic Jordi Ferrer-Beltran és una iniciativa impulsada per l'Arxiu Ismael Latorre Mendoza, arxiu col·laborador amb Amical Wikimedia, amb l'objectiu d'alliberar a Wikimedia Commons les fotografies del fotògraf català nascut a Euskadi Jordi Ferrer-Beltran (Oñati (Guipúscoa), 1956 - València, 2017)

El 14 d'abril de 2024, Josepa Garcia Llopis, parella i dipositària de l'Arxiu fotogràfic d'en Jordi Ferrer-Beltran, autoritza la publicació de l'obra fotogràfica a l'AILM i els viquipedistes i socis d'Amical Wikimedia, Carolina Latorre Canet i Vicenç Salvador, com a viquipedistes residents d'aquest arxiu.

L'arxiu està format per negatius i fotografies del seu treball analògic i cinc discs durs on s'hi troba l'emmagatzemament de les darreres dècades de l'autor.

Exposicions i homenatges[modifica]

Va ser un fotògraf molt unit a Ca Revolta. A la seu d'aquesta entitat va exposar les seues fotografies del 31 d'octubre al 25 de novembre del 2014. A Ca Revolta també va rebre un homenatge de forma pòstuma el 10 de juny de 2017.[1]

Referències[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Arxiu fotogràfic Jordi Ferrer-Beltran