Ca Revolta

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióCa Revolta
lang=ca
Modifica el valor a Wikidata
Dades
Tipusorganització Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu
Localització geogràfica
Map

L'associació sociocultural Ca Revolta-Centre de Recursos Just Ramírez és una entitat de la ciutat de València que va obrir les seues portes al barri de Velluters l'any 2000 per desenvolupar iniciatives socials i culturals, obertes a la participació de qualsevol col·lectiu social o cultural que tinga projectes orientats a la dinamització de la ciutadania. En la seua fundació van participar militants del que fou el partit Moviment Comunista del País Valencià, transformat més tard en Revolta.[1]

És una entitat sense ànim de lucre, gestionada bàsicament per voluntariat; un punt de trobada de gent solidària, crítica i participativa; un espai d'oci alternatiu i de diversió; un catalitzador d'iniciatives tant en els àmbits cultural i artístic com en el social i del pensament crític.

Aquesta activitat que pretén tramar iniciatives i vincular col·lectius[2] es vehicula a través del Centre de Recursos Just Ramírez, que homenatja un arquitecte i activista social clau en la transició.

Referències[modifica]

  1. Silva, Ana «De la Revolución a la revolta. Invención cotidiana de una tradición política selectiva en un “espacio sociocultural” del barrio de Velluters, Valencia» (en castellà). Quaderns de l'Institut Català d'Antropologia, 36 (1), 05-11-2020, pàg. 110–125. ISSN: 2385-4472.
  2. «Ca Revolta cumple 10 años en Valencia | Periódico Diagonal». [Consulta: 18 desembre 2020].

Enllaços externs[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Ca Revolta