Viquiprojecte Discussió:Gracmon/Mètodes i Fonaments del Treball Historicoartístic (Grup C)/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Ajuda!

Hola! Cuando escribo mi nombre substituyendo las tres X me siguen saliendo los demás símbolos. ¿Alguien sabe por qué? Gracias! MaríaMonerris.

A mi me pasaba igual cuando lo escribía dándole a "modifica". Luego lo hice dándole a "modifica el codi" y escribiéndolo ahí ya se me quedó bien, sin que aparecieran los símbolos de delante. Prueba así y si aún te sale mal ya no sé qué podría ser. (Beatriz Navarro)

Hola!!! Resulta que hem posat una referència i a sota no ens surt, només ens posa error, encara que el número de referència si surt a l'article. Algú sap per què pot ser? Gràcies! (MiriamMonner)

Ajuda

Hola, companys/es, si voleu ajuda us puc donar un cop de mà. Com a consell inicial us comentaria que val la pena posar els enllaços dels articles als que us referiu [[article]], així sabrem millor localitzar l'error. En cas que estigui dins d'algun subapartat de l'article es pot enllaça posant # davant del subtítol [[article#subtítol]]... i recordeu de signar els comentaris amb el botonet del llapis que signa ;) es troba a la part superior de la caixa d'edició (en cas que cliqueu Modifica el codi). En els casos que només voleu corregir algun error l'opció més còmode és Modifica, però per posar enllaços i altres coses més el·laborades s'ha de clicar Modifica el codi. Salut --Anskar (disc.) 12:26, 4 març 2014 (CET)

En el cas que comenta na MiriamMonner el missatge d'error ho explica molt bé ;) cal posat la plantilla {{referències}} just a sota del capítol Heinrich Wölfflin#Referències. Per posar plantilles cal que cliqeu Modifica el codi, tal com comentava abans. Us deixo que ho arregleu vosaltres mateixes ;) Salut. --Anskar (disc.) 12:32, 4 març 2014 (CET)

moltes gràcies per l'ajuda, finalment ho hem pogut arreglar. (CristinaGorina)

Em permeto la llicència de comentar-vos coses, espero que no us molesti. En el cas de Heinrich Wölfflin veig que els títols dels llibres aneu variant que siguin títols de capítol. És una bona idea conservar els llibres com a capítols, ja que feu una explicació del llibre, en cas que fos una simple llista no caldria, però ja que us prenenu la molèstia de fer-ne un resum trobo que s'ha de mantenir com a capítol per diversos motius:
  • Posat com a capítol queda encuadrat a l'índex d'inici i es pot consultar més fàcilment.
  • Tal com us explicava abans amb els enllaços, en cas que algun altre article vulgui enllaçar el llibre específicament ho podrà fer amb el signe #.
Una altra cosa que us volia comentar són les referències que normalment les posem amb una plantilla per estandaritzar els continguts. Hi ha una ajuda en la caixa d'edició (recordeu, quan es clica Modifica el codi), que ens ajuda enormement a inserir les plantilles de referències. Hi ha una pestanya que posa Cita ref que ens permet escollir la plantilla que volem inserir ({{ref-web}}, {{ref-llibre}}, {{ref-publicació}}....) ens apareixerà una finestra emergent amb els paràmetres a omplir. Sobretot és per que després ens caldrà repassar tots els articles que feu (si, ja ho sé, a vosaltres només us n'ha tocat un.... però és que sou tants grups d'estudiants que tenen com a treball d'assignatura fer un article a la viqui que no donem l'abast).
Bé, això és tot, si teniu algun dubte també cal que sapigueu que hi ha una sala de xat, que sempre hi sol haver algú que us respondrà les preguntes que tingueu. Salut i bona feina. --Anskar (disc.) 23:07, 4 març 2014 (CET)

Gràcies pel consell! Farem alguns canvis perquè sigui més fàcil de buscar! (MiriamMonner)

Hola, solamente quería preguntar si existe alguna plantilla para citar fuentes secundarias, es decir citar una frase que he encontrado en una fuente que no es la original, y si no ¿cómo hago para hacerlo? Muchas gracias, Jorviader

Hola Jorviader, en principi has de fer servir una plantilla de referència normal. Respecte a la manera correcta d'escriure la citació, revisa el dossier sobre citacions bibliogràfiques que teniu penjat al Campus. --Xurxo (disc.) 13:53, 22 maig 2014 (CEST)

Hola, alguien me podría decir como hago para poner una tabla con información? (Martanieto13)

Hola Martanieto, pots ser més específica? Quin tipus de taula? Gràcies --Xurxo (disc.) 13:53, 22 maig 2014 (CEST)