Viquiprojecte Discussió:Muixeranga

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Capsot (discussiócontribucions)

Bon vespre,

Em podríeu donar més precisions sobre la implicació/participació d'Amical al projecte? Que jo sàpiga no tinc constància que vosaltres (Wikimedia Valencia?) ens hageu demanat alguna cosa. Gràcies per les precisions! Molta sort amb el projecte!

TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

El projecte l'impulsa la gent local com sempre s'han impulsat els projectes ací des del 2014. Com saps, hi ha socis de WM-ES, d'Amical, i de les dos entitats.

És un acte del Museu. Hi participen Viquipedistes. L'organitzem com ho hem fet els darrers sis anys. La implicació d'Amical és la mateixa de sempre (tota, si considerem que gent com jo som socis en ple dret de l'entitat, o ninguna, si entenem que "Amical" és la junta o la gent que no hi viu a València). No hem demanat res perquè no ens cal res.

Disculpa si la resposta és rara, però no entenc la pregunta: fem el que hem fet sempre amb la gent de sempre. Res no ha canviat respecte als impulsors.

Capsot (discussiócontribucions)

De vegades, no sé si entens els comentaris per les digressions que pots fer... Bàsicament no ets Amical com jo tampoc no ho sóc. No es pot utilitzar ni el nom ni el logo sense previ acord per a qualsevol esdeveniment com passa amb totes les entitats que tenen, palesament, responsabilitats legals. Crec que ni l'Etno acceptaria que qualsevol membre fera actes usant el seu nom sense acord, ni tampoc la teua ràdio. Llavors, al meu humil parer és necessari un mínim de comunicació prèvia i un acord més o menys tàcit amb o la Junta o el conjunt dels membres d'Amical. Punt (final)!

90.167.50.0 (discussiócontribucions)

Hola, Capsot. Sóc 19Tarrestnom65, i em part responsable de que aparega Amical al projecte, des de que comencí el 2014 editar, tot el que organitzem a València intentem considerar-ho part de les activitats tant d’Amical com de Wikimedia Espanya, ja que som socis d’ambdues associacions. Fins ara cap junta de les dues associacions ens havien dit no res. Si la nova junta prefereix que demanem permís, sense problemes, ho farem. De la mateixa manera, si voleu que lleven la col.laboracio, ho fem. Des del museu no entenen tampoc el problema, quan sempre hem tingut bona relació amb Amical. Ja ens dieu el que voleu que fem i Disculpeu si suposa un inconvenient.

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia 19Tarrestnom65. Molt de goig. Vejam, (parle en el meu nom i no del conjunt de la Junta) el tema d'ús de logos pot arribar a ser un maldecap legal. Personalment em podria fer (molta) por (/feredat) que algun membre d'Amical poguera utilitzar el logo o el nom en projectes polítics (per exemple) que només podrien crear-nos, a tots, maldecaps. De fet va ser amb aquesta temàtica que Wikimedia España, tot just després de la seua creació, va amenaçar legalment el president d'Amical d'aleshores, en Joan Ramon Gomà. Em sembla que és una evidència per a tothom crec jo, i no caldria que ho recordara que la inclusió del nom o d'un logo d'una entitat a qualsevol esdeveniment ha de rebre de manera relativament explícita almenys el suport dels gestors de l'entitat o millor de gran part dels membres d'Amical anunciant-se prèviament a la llista de correus de l'entitat. Ja en debatrem a la Junta si voleu però personalment trobe que s'hauria almenys de demanar-ho, vos convide doncs a exposar-ho de manera clara a tots els membres, gràcies. M'alegre que digues que tingueu "una bona relació" amb Amical; jo pel que m'arribava fins ara, tenia la impressió del "contrari" (carència de participació del sud a tots els processos d'Amical, comentaris sobre la negativitat "massa catalana" del nom d'Amical a la millor terreta del món etc...) i llavors que fins a cert punt Amical feia nosa; la qual cosa podria explicar la creació d'una denominació Wikimedia Valencia que a mi em fan eixir els cabells verds com diuen al poble de ma mare (Alcoi), ja que no som prou nombrosos en general i suposa una mena d'escissió que per a mi només pot generar un tafarrada de discussions que només poden fer perdre temps i energia. Parle en el meu nom però crec que Amical està disposada a ajudar-vos i tot el que es puga fer a l'espai de llengua catalana en tot el que siga (a mi em faria molt de goig veure més valencians i més dones en general) però a base de comunicació i d'intercanvi i lamente la poca participació dels membres d'Amical del País Valencià (excepte TaronjaSatsuma) en els processos que va duent Amical, no només darrerament sinó de fa ja cert temps. També lamente moltíssim la pèrdua d'una persona tan valenta com el Pacopac que espere puga tornar algun dia a donar-nos els colps de mà que necessitem per la nostra llengua, les nostres cultures i el coneixement lliure. Moltes salutacions des del nord extrem dels països de llengua catalana! Claudi/Capsot

Resposta a «Una pregunta?»
Cap més tema anterior