Vés al contingut

Viquiprojecte Discussió:Viquijocs/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fotografies

Un dels temes que crec que cal donar-hi voltes és el tema de les fotografies. Molts jocs de taula són comercials i tenen una marca al darrera i una tasca de disseny sobre la qual poden recaure temes de drets d'autoria i reproducció. Els articles d'aquests jocs no tenen foto per aquest tema. De fet vaig arribar a fer-ne un parell sense caure en aquest aspecte i me les van treure de Wikimedia no fa gaire. Se us acut alguna solució @Barcelona: @KRLS:? O simplement deixar els articles sense imatge. --Vàngelis Villar (disc.) 07:00, 28 març 2015 (CET)

de moment caldrà que estiguin sense imatge --barcelona (disc.) 10:15, 28 març 2015 (CET)
Esperar que els jocs caiguin en domini públic.--KRLS , (disc.) 11:44, 28 març 2015 (CET)
Gràcies --Vàngelis Villar (disc.) 00:33, 30 març 2015 (CEST)

Aplicacions d'interès

Bon dia a tots! Ja que el Viquiprojecte va de jocs (en general) i ara em dedico sobretot als de rol. He pensat que als que us agrada més els jocs de taula trobareu interessant el següent programa:
http://www.vassalengine.org/
En un principi era gratuït i espero que ho continuï sent. Es tracta d'un programa que et permet jugar a diferents jocs de taula. A part del programa principal es poden baixar moltes ampliacions amb jocs de taula actuals per poder-los utilitzar a l'ordinador. En cada ampliació et venen les fitxes i el taulell... Realment l'he utilitzat poc i no us puc dir gaires coses més, però trobo que pot ser una manera d'examinar les diferents peces d'un joc de taula sense tindre'l que comprar.
Què en penseu?

Jo personalment el conec i fins i tot algun cop hi he trastejat i tot però mai m'hi he acabat d'habituar perquè precisament els jocs m'agraden per l'oportunitat d'interaccions directes que permeten. Però potser és opinió personal. Quant al projecte Viquijocs, @Joan Sallent: t'animo a què si t'agraden els jocs de rol i tens fonts per editar-ne articles, tiris endavant. I si ho vols vincular a aquest projecte, que més que projecte és plataforma, endavant!--Vàngelis Villar (disc.) 16:47, 11 juny 2015 (CEST)