Usuari Discussió:Arnaugir/Arxiu 2

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Categoria petita a Esterols

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Esterols. --Pau Cabot · Discussió

Disculpa'm Pau, feia molt que no editava a la wiki i he oblidat certes normes, espero poc a poc anar recuperant la memòria, je je... simplement vaig seguir el model de categories del castellà. --ArnauDuranPodem discutir-ho! 09:47, 10 juny 2010 (CEST)

GEC

T'animo a fer més col·laboracions en el projecte 1000 GEC, a veure si enllestim aviat la primera llista (en tenim onze!) i podem dir ben fort que som la referència en català per excel·lència. Posa't alguns deures en aquest sentit, ara que estàs actualitzant la pàgina --barcelona (disc.) 18:20, 24 juny 2010 (CEST)

Tens tota la raó, aviam si col·laboro una mica més ara que tinc més temps lliure!! endavant amb la bona feina!--ArnaugirParlem-ne 18:24, 24 juny 2010 (CEST)

Georgios_Theotokis és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Georgios_Theotokis. --Bestiasonica (disc.) 21:35, 26 juny 2010 (CEST)

Bones, Arnaugir. He editat aquest article, i ara també enllaça amb Corfú. També he creat Primer Ministre de Grècia, així que s'hi t'ho vols currar una mica, també hi enllaçarà [1]; jo no tinc tanta paciència... Salut! --Judesba (disc.) 21:21, 11 jul 2010 (CEST)

Pregnenolona és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Pregnenolona. --Bestiasonica (disc.) 21:15, 27 juny 2010 (CEST)

Thanks

Thanks for supporting my page, but I think I have no hope at the moment...--Angler45 (disc.) 20:21, 4 jul 2010 (CEST)

Signatura

Hola :) Em podries dir es fa per poder canviar la signatura amb negreta i el text parlem-ne? Gràcies --El vell Orila (disc.) 11:03, 6 jul 2010 (CEST)

Moltes Gràcies! :) --El vell Orila (Parlem-ne?) 01:54, 7 jul 2010 (CEST)

Lawrence

Si. He afegit una categoria existent a l'article. --Bestiasonica (disc.) 23:31, 20 jul 2010 (CEST)

Ah, és això! No trobes que costa menys de llegir ara? Si n'hi hagués vint-i-cinc potser si que caldria, però havent-n'hi només una crec que és molt més visible. --Bestiasonica (disc.) 00:47, 21 jul 2010 (CEST)

Hall of Fame

Tens tota la raó, no havia vist que tots no eren basquetbolistes. Són tots de la NBA? Perquè així hauria de penjar de Categoria:NBA, no? Pau Cabot · Discussió 21:42, 25 jul 2010 (CEST)

Ok. Pau Cabot · Discussió 22:04, 25 jul 2010 (CEST)

Manifestació "Som una nació. Nosaltres decidim"

Bones, Arnaugir. He sotmès aquest article a avaluació per tal de fer-lo de qualitat. Si vols passar a donar-hi la teva opinió pots fer-ho aquí: [2] Gràcies, i bona nit. --Judesba (digues...) 01:14, 26 jul 2010 (CEST)

Bàsquet

Els dos canvis que he fet tenen la seva explicació:

  1. He tret la plantilla ja que no se solen posar plantilles a les categories. I quan es posen, sol ser en casos en què la plantilla és exactament el tema de la categoria. Veges per exemple Categoria:Municipis de Mallorca.
  2. Les categories del tipus x per y se solen indexar amb un asterisc com pots veure a Categoria:Biografies. Pau Cabot · Discussió 18:53, 2 ago 2010 (CEST)
A tu per la teva bona feina. Pau Cabot · Discussió 22:54, 2 ago 2010 (CEST)

Torneig d'Històrics 2010 (masculí)

M'agradaria que tornessis a passar per l'article Torneig d'Històrics 2010 (masculí). Ara l'he millorat i he afegit 6 referències. Potser això fa canviar el teu vot a la pàgina de propostes. --Davidpar (disc.) 10:44, 5 ago 2010 (CEST)

Campionat del Món de bàsquet 2010

Hola Arnaugir,

Estaria bé que et poguessis registrar al VP:ACT i poder-hi participar amb els articles d'actualitat (tan competicions com jugadors) de bàsquet. Què et sembla? --Davidpar (disc.) 12:53, 29 ago 2010 (CEST)

Gràcies, m'hi apunto somriure --Arnaugir (Parlem-ne) 15:14, 29 ago 2010 (CEST)

Discussió:Campionat del Món de bàsquet masculí

Bona dia company! Acosta't si pots per Discussió:Campionat del Món de bàsquet masculí: he proposat que abans de l'any hi hagi la preposició de (o del), que en penses? :) --Davidpar (disc.) 15:53, 29 ago 2010 (CEST)

viquiestris al Vector

Em sembla que sí. Vols que t'expliqui els passos que he seguit? --Davidpar (disc.) 17:41, 29 ago 2010 (CEST)

1. a Usuari:Arnaugir/vector.css hi poses {{subst:Usuari:Davidpar/vector.css}}

Després, poses al dia la memòria cau del teu navegador per veure els canvis.

2. a Usuari:Arnaugir/vector.js hi poses {{subst:Usuari:Davidpar/vector.js}}

Després, poses al dia la memòria cau del teu navegador per veure els canvis.

3. a Usuari:Arnaugir hi poses {{Estat actual}}

Espero que surti bé. --Davidpar (disc.) 21:33, 2 set 2010 (CEST)

Com que és al Vector, no es poden activar tots els avantatges de Usuari:Coet/viquiestris. Amb l'instal·lació dels viquiestris, jo, al Vector, només veig "línia | ocupat | desconnectat" a dalt a l'esquerre al costat de "Torna-ho enrere". I quan edito, em surt una caixeta taronja de la plantilla "CitaRef". No sé si és això el que et surt a tu. --Davidpar (disc.) 20:44, 14 set 2010 (CEST)

Hoshi_Ryokan és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Hoshi_Ryokan. --Bestiasonica (disc.) 00:35, 8 set 2010 (CEST)

Viquiprojecte bàsquet

Ep! Hola, Arnaugir. Et vull felicitar per la feina que fas amb el bàsquet. Ja m'hi havia fixat fa temps amb la teva millora de l'amic James. A mí m'agrada el bàsquet, i seguint les teves ordres, ja m'he apuntat al viquiprojecte. Però no ens enganyem: no tinc temps de col·laborar-hi massa. Estava ara tocant articles de bàsquet perquè de tant en tant em dedico a categoritzar i a actualitzar una mica articles desfassats, com el d'aquest jugador, que deia que juga al Barça quan no ho fa des de 2007!. Jo, només tinc un tema i hi dedico un 80% del temps com a mínim, perquè en el bàsquet hi sou uns quants pencant, però en els escacs sóc jo sol!. Naturalment, si alguna vegada vols que col·labori en alguna cosa concreta sobre bàsquet, no dubtis en demanar-m'ho, però no em diguis que m'embarqui en cap projecte basquetbolístic d'envergadura, perquè Caissa em retiraria la seva inspiració, i això sí que no!.--Carles (enraonem) 12:23, 9 set 2010 (CEST)

Viquibola de la Diada

M'agradaria que participéssiu a la votació de d'aquesta viquibola. Moltes mercès!! --Davidpar (disc.) 21:43, 10 set 2010 (CEST)

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Premi al jugador revelació de la Lliga ACB. --Bestiasonica (disc.) 22:50, 10 set 2010 (CEST)

Viquitrobada

Hola Arnaugir: Les gestions vers la viquitrobada amb l'ajuntament de de Badalona han donat el seu fruit : ens reserven la sala d'actes al centre cívic de la Salut. No obstant l'únic dia disponible és el 23 d'octubre. Si us plau passa per la pagina de la viquitrobada per tal d'indicar si pots assistir-hi. Gracies . --Marc (Mani'm?) 08:38, 14 set 2010 (CEST)

Final

Hola Arnau,

Et felicito per la teva feina a l'article del Mundial de Turquia, però et vas deixar un detall: crear l'article Final del Campionat del Món de bàsquet masculí del 2010. T'animes a fer-lo ara? Passa't pel VP:ACT. --Davidpar (disc.) 14:56, 3 oct 2010 (CEST)

OK --Davidpar (disc.) 16:10, 3 oct 2010 (CEST)

Arxiu AdQ

Bona feina arxivant els articles. Faltaria afegir-los també a Viquipèdia:Articles de qualitat/Llista cronològica que és una llista de control també molt útil. Ja l'he afegit a l'explicació de com arxivar AdQ.--Peer (disc.) 15:41, 6 oct 2010 (CEST)

No et preocupis que ho domines sense problemes... i són moltes accions. Sobre el canvi que has fet en la suma dels AdQ al seguiment, així queda automatitzat i una feina menys d'actualitzar.--Peer (disc.) 16:09, 10 oct 2010 (CEST)
Moooolt més clar. Per mi, endavant.--Peer (disc.) 15:37, 21 oct 2010 (CEST)

Re: Respecte Arnau

El que no entenc és per què demanes citació d'un text teu. Si tens dubtes, doncs treu-lo o millor no el posis. No pot estar permanentment pendent i és més fàcil anar a la biblioteca i comprovar si existeix o no que trobar una referència en negatiu. --V.Riullop (parlem-ne) 12:50, 7 oct 2010 (CEST)

Nom massa llarg

Perquè té el nom massa llarg, sempre es fica a dalt perquè així no queda desquadrat, amb aquest nom queda desquadrat de totes formes però es veia menys d'aquesta, però en fi ja he trobat una 3era solució que crec que és acord amb tothom. Sobre la hemoglobina doncs perquè l'article no l'he fet jo i no hi he pensat.Mbosch (会話) 22:57, 12 oct 2010 (CEST)

trauccions incomplertes

Perdona el despiste. Ja estàn acabades les traduccions d'"Enric Majó" i galeria (arquitectura) que havia deixat pendents. Gràcies per avisar.--amador (disc.) 01:45, 16 oct 2010 (CEST)

Traduccions incompletes

Gràcies per fer-m'ho saber. --Bestiasonica (disc.) 00:26, 18 oct 2010 (CEST)

molt bona iniciativa!--barcelona (disc.) 11:31, 18 oct 2010 (CEST)
Rebut! --Bestiasonica (disc.) 19:35, 18 oct 2010 (CEST)

Viquitrobada

Hola Arnaugir: A mode d'organització de la viquitrobada : Vares proposar el tema Renovem la portada? Debat previ i idees. Has desenvolupat alguna cosa? quant temps creus que hi hem de dedicar?. --Marc (Mani'm?) 13:07, 18 oct 2010 (CEST)

Bon dia, Arnau. Les propostes te les faig aquí o les afegeixo sota el punt 4 de la secció "Programa d'activitats" de la VQ2010? --Judesba (digues...) 09:41, 19 oct 2010 (CEST)

Traducció incompleta de Copa de Santa Agnès

Ei, en reprenc la traducció, que aniré fent mica en mica... Gràcies per l'avís. --Solde (disc.) 17:51, 18 oct 2010 (CEST)

Traducció incompleta de Te Deum (Charpentier)

Gràcies per l'avís.--Lohen11 (disc.) 21:39, 18 oct 2010 (CEST)

Traducció incompleta d'Àrabs

Com que tradueixo diversos articles alhora per no cremar-me amb un tema, de vegades m'oblido d'algún. Ara hi torno. Gràcies per l'avís.--Climent Sostres (disc.) 00:28, 19 oct 2010 (CEST)

Arribada a Badalona

Salutacions i bona nit. Arribar al lloc en qüestió és molt senzill, i l'aparcament tampoc et representarà un problema. Venint per la C-31, has de sortir a la sortida Badalona-Sud/Sant Adrià de Besòs. Només sortir, et trobaràs un semàfor. El Centre Cívic és molt a la vora d'allà, pujant a la dreta. Peró com que no podràs aparcar a la vora, el millor que pots fer és seguir recte...i aparcar sota el pont de l'autopista (ja veuràs que hi ha entrades) que et quedarà a la teva esquerra. Un cop hagis aparcat, tornes a peu en direcció a la sortida de l'autopista. Hi ha una cruïlla important de carrers. A la teva esquerra trobaràs una farmàcia. La deixes i segueixes en direcció a la sortida de l'autopista, que et queda a la dreta. Segueixes per la vorera...i veuràs un carrer per on baixen els cotxes. És el carrer Quevedo. Puges per aquest carrer...i a uns 5 minuts..a la teva esquerra..veuràs el Centre Cívic La Salut. I sí, el Màgic és molt a prop del Pavelló on juga el Joventut de Badalona, i tampoc no cau lluny del Centre Cívic on fem la Viquitrobada. --MALLUS (disc.) 02:34, 21 oct 2010 (CEST)

Viquitrobada - dinar

Bones, Arnaugir. Per tal de poder assegurar el nombre de comensals necessito confirmació d'assistència o no al dinar al restaurant italià (votat per la majoria: 13 versus 8, 6 i 4). Si us plau, passa't per Viquiprojecte:Viquitrobada 2010#Teca/Dinar/Menja/Àpat i afegeix-te en una de les dues columnes. Gràcies, i fins dissabte. --Judesba (digues...) 11:42, 21 oct 2010 (CEST)

Hola novament. No sé si et donaria temps... això dependrà de quin transport facis servir: cotxe (fàcil calcular-ho), tren (Renfe Badalona->Barcelona->Girona, imagino), bus (diria que n'hi ha un de directe), patinet (treu-t'ho del cap, no et donarà temps), helicòpter,... :-D Tu diràs. Però si no és que vas en transport privat no ho crec, ja que 30 persones en una pizzeria podem trigar dinant hora i mitja. Bé, de tota manera ens veurem durant al matí. I si t'enduus un entrepà? --Judesba (digues...) 13:11, 21 oct 2010 (CEST)
Home, això de l'entrepà... havia pensat que, si més no, és una cosa fàcil i ràpida de menjar, i que si vas en transport públic no hi ha problema, però si vas en cotxe pots fins i tot cruspir-te'l de camí on l'has aparcat si no tens temps. Bé, era una idea. Si no, allà on anirem la resta hi ha un munt de llocs de menjar ràpid (entrepans, hamburgueses, frankfurts,...): així estem una estona més plegats i tu arribes a Girona amb l'estòmac ple. :-P --Judesba (digues...) 14:21, 21 oct 2010 (CEST)
jo ja l'he penjat, també ha estat un plaer, ens veiem! --barcelona (disc.) 21:16, 23 oct 2010 (CEST)
He traslladat les teves impressions sota la resta d'impressions d'usuaris a la plana de discussió de la Viquitrobada. Vagi bé! --Judesba (digues...) 22:43, 24 oct 2010 (CEST)

Regarding your request on my talkpage:

The bot should be ready to run again soon. It's just that the last "big run" had caused a good couple of messages that claimed wrong setting or removal of tags, so I had to re-code and re-check quite a bit of the bot code. --Guandalug 22:29, 24. Okt. 2010 (CEST)

Nou projecte (Lip dub per la independència)

Ei Arnau! Com va tot? Escolta'm, ara mateix tinc una nova idea d'article. Estic creant Lip dub per la independència. Trobo que és un tema que pot tenir interès i a més és d'última actualitat (va ser ahir mateix). No m'estranyaria que hi hagi gent que ho busqui avui mateix això. Per tant, què me'n dius? si t'interessa, em pots donar un cop de mà sisplau? Per cert, l'article encara no l'he creat perquè està a mitges però el pots veure a Usuari:Catalaalatac/Pàgina de proves. Gràcies i ja parlarem. Vagi bé! --Catalaalatac (Parlem-ne) 12:54, 25 oct 2010 (CEST)

Doncs un segon, que ara el creo. --Catalaalatac (Parlem-ne) 12:59, 25 oct 2010 (CEST)
Jo el tema de llicències i de drets d'autor no hi entenc gaire. Sí que hi vaig assistir (amb un col·lega vam pujar en cotxe des de Sabadell) però no vaig fer fotos. Només tinc un paperet, el comprovant d'assistència que et donaven quan entraves a la plaça. L'he escanejat i la carregat a Commons. Ara, no sé si ho he fet bé; he posat que l'autor de la imatge sóc jo... Em pots dir si el veus?? En cas que la imatge no sigui acceptada, què he de fer? --Catalaalatac (Parlem-ne) 21:54, 25 oct 2010 (CEST)
Doncs és ben fàcil. La viquipèdia és una enciclopèdia i no un diari digital. Aquest acte no dóna més que per una notícia al diari. La viquitrobada del 2009 de l'altre dia també rep la mateixa cobertura que aquest lip dub i no sens passaria pel cap fer un article. A més aquest fet d'aquí 10 anys no tindrà cap transcendència. Per això es desaconsella sovint fer articles sobre temes d'actualitat que no està clar que en un futur tinguin algun interés.--KRLS , (disc.) 22:04, 25 oct 2010 (CEST)
Per cet, Arnau. Com és que la imatge que he carregat abans no surt a Especial:Imatges noves si, com tu dius, l'he carregada bé? --Catalaalatac (Parlem-ne) 23:00, 25 oct 2010 (CEST)
Gràcies, igualment!! Sí, hem fet una bona feina. Però penso que encara es pot millorar. L'apartat de "Ressó mediàtic" està buit i no és tan senzill com esborrar-lo i ja està, perquè és una de les parts més impotants de l'article. Hi ha gent que espera que se n'ha dit o si hi ha hagut ressò fora de TV3 i els portals com Vilaweb, etc.. I també hi ha una altra cosa. No és clar si s'ha acceptat o no com a rècord. Falta una conclusió... Buenu, a part d'això, sí, ha quedat un article amb cara i ulls. Mira això. És el nombre de visites que va tenir abans d'ahir. És una dada curiosa. Bona feina, company. Ja parlarem, i si vols demanar-me alguna col·laboració amb alguna cosa, ja saps. Jo sovint sóc a la viquipèdia. Vagi bé! --Catalaalatac (Parlem-ne) 00:30, 27 oct 2010 (CEST)
Per cert, t'han respost aquelles persones que em vas dir que tenien fotos del lip dub sense llicècia lliure? Ahir vaig buscar-ho i vaig trobar-ne dues que tenien fotos al Flickr. És que n'hi havia algunes de bastant bones, i hi quedarien de puta mare... --Catalaalatac (Parlem-ne) 00:37, 27 oct 2010 (CEST)
Ei! Per què has canviat el "dos assajos" per "diversos". Jo vaig ser-hi i van ser-ne dos. L'últim a ser el de debò. Bé, de fet no ens van dir que fossin assajos, suposo que per motivar més a la massa... però diguem que ho vam fer dos cops primer i després el de veritat. I no vull fer-me pesat, però l'apartat de ressò mediàtic és rellevant i s'hauria de crear. De moment, et donc la raó de suprimir-lo perquè no hi havia res. Però recorda que queda una feineta. Siusplau no t'oblidis de l'article. --Catalaalatac (Parlem-ne) 01:00, 27 oct 2010 (CEST)
Ei Arnau!
Com va això? He vist que ara fa dies que no edites a Lip dub per la independència, això no vol dir que potser no hi hagis passat. Però només vull dir-te que he seguit editant-hi una mica. Mira'l i digue'm què et sembla, d'acord? Potser veus coses que s'haurien de canviar o treure que jo no veig. Moltes gràcies! I per cert, el vídeo ha arrassat a internet, ja hi han més de 400.000 visites!! De puta mare, no? Apa, que vagi bé i ja parlarem --Catalaalatac (Parlem-ne) 21:19, 2 nov 2010 (CET)

Discussió sobre plantilles

Ei Arnau! Potser t'interessa aquesta discussió. És sobre l'ús de les plantilles, que últimament se n'estan fent moltes. A veure si aconseguim arribar a un consens en el tema. Moltes gràcies. --Catalaalatac (Parlem-ne) 15:38, 29 oct 2010 (CEST)

Lip dub per la independència‎‎

Hem tengut un conflicte d'edició a Discussió:Lip dub per la independència i mentre jo estava escrivint la meva argumentació, tu has llevat la plantilla. L'he tornada a posar fins que acabi la discussió, te sembla bé? Pau Cabot · Discussió 20:00, 29 oct 2010 (CEST)

UA 8699

Gràcies. – Leptictidium (nasutum) 23:32, 29 oct 2010 (CEST)

Re: Nova metacaixa d'avís a la discussió dels AdQ

No he estat seguint els temes AdQ i no sé ben bé com es porta, però veig que a l'anglesa tenen una plantilla que sembla que serveix per a totes les fases del procés: en:Template:ArticleHistory. És una idea. En qualsevol cas, sigui el que sigui, primer cal consens entre els que porten habitualment VP:AQ i després es pot demanar una tasca concreta a Viquipèdia:Bots/Sol·licituds, encara que hi ha molta feina acumulada. --V.Riullop (parlem-ne) 14:07, 30 oct 2010 (CEST)

Lip dub per la independència

Bones. L'article enllaçava a Lip dub, i jo l'he enllaçat a Plaça Major (Vic) i Independentisme català. Ja que col·labores força en aquesta edició, podries enllaçar-lo a algun altre lloc? És una pena, perquè està una mica orfenet... i a mi ja no se m'acut res més. Gràcies! --Judesba (digues...) 03:58, 31 oct 2010 (CET)

Sí, és clar, no havia pensat en Obrint Pas... Gràcies, Arnau! --Judesba (digues...) 21:47, 1 nov 2010 (CET)

re: L2

Merci per comunicar-m'ho! --Vilar (Vine i xerrem) 18:43, 1 nov 2010 (CET)

Dues coses...

L'article dels valor propi... està pendent de traduir les imatges. Jo ara no tinc l'aplicatiu per fer-ho. A la pàgina de l'avaluació pots veure com va quedar el tema. Falten detalls. Pel que fa a les plantilles que proposes, em sembla molt coherent i fan patxoca. Es podria fer una proposta a la taverna i a veure que en diuen els altres. Tens el meu recolzament.--Peer (disc.) 23:46, 3 nov 2010 (CET)

Haumea

Hola Arnau,

Primer de tot, gràcies per l'avaluació i per la feina feta amb l'astronomia. M'agradaria preguntar-te si tens previst fer els satèl·lits d'Haumea, perquè si no és el cas te'l puc fer (no em fa res). De moment el que estic intentant fer és traduir el màxim d'articles bons anglesos sobre astronomia, que són curts i fàcils. --Joancreus (discussió) 21:58, 5 nov 2010 (CET)

Per cert, felicitats també per la plantilla de la discussió. També tens tot el meu suport. Suposo que en català no caldrà desplegable, no fem tantes avaluacions! --Joancreus (discussió) 22:01, 5 nov 2010 (CET)
Hola de nou. A part dels articles bons, he creat un programa que et crea les infotaules, traduint de l'anglès, per a satèl·lits. A més, t'inclou totes les plantilles de referències, etc. Llavors només fa falta traduir el text. Si vols en penjo uns quants en subpàgines i els anem fent.
Sobre el giny, si em dius què és exactament ho puc intentar arreglar. Per cert, ara que he començat a fer articles de satèl·lits amb el giny aquest m'adono de la gran feina que has fet amb la cronologia. Catalanitzar tota aquella pila de noms! Moltes felicitats. --Joancreus (discussió) 15:59, 7 nov 2010 (CET)
Fet Fet! Anells d'Urà. Ara falta ampliar-lo una mica. --Joancreus (discussió) 20:03, 10 nov 2010 (CET)

No crec que es compliqui molt. Intentaré tenir-ho enllestit el cap de setmana. Després, però, caldria una revisió: alguns tenen una intro massa llarga, alguns massa curta. --Joancreus (discussió) 20:30, 10 nov 2010 (CET)

Lema de la Unió Europea

Salutacions cordials...i moltes gràcies per fer-me notar l'oblit (sí, va ser un oblit) en traduir una part de l'article relatiu al Lema de la Unió Europea. Vaig dedicar-me a cercar la definició dels termes i ho vaig deixar embastat. Però al final, se'm va passar. Ja ho he corregit. Gràcies.--MALLUS (disc.) 22:27, 8 nov 2010 (CET)

Salutacions de nou. Bogotà està acabat, però pendent de revisió acurada (per aquest motiu no he tret la plantilla). També hi ha un munt d'enllaços vermells que s'hauran d'anar omplint a poc a poc.
Pel que fa al Cop d'Estat de Vietnam del Sud de 1960 està a mitges, efectivament (si t'hi fixes, al meu perfil el tinc com a tasca pendent, dintre del projecte de traducció d'AdQ). He estat bastants dies sense ordenador i amb diverses ocupacions, la qual cosa m'ha impedit de dedicar-hi el temps necessari. Ara, de moment, he aconseguit un portàtil per "anar tirant" fins que no m'acabin d'arreglar el meu. A veure si així puc donar-li una empenta forta a aquest article i a d'altres que estan a mitges. Gràcies, no obstant, pels teus recordatoris i la teva tasca de revisió (ja se sap que quatre ulls veuen més que dos).--MALLUS (disc.) 15:56, 16 nov 2010 (CET)
Correctíssim: tinc uns quants articles pendents de traduir. El que succeeix és que estan relacionats amb un altre de principal: Història del sionisme. La cosa ha anat així: vaig començar a traduir l'article Irgun des del francès. En aquesta viqui s'han "currat" un grapat de bons articles i un portal sencer sobre el sionisme. Si tradueixo un article, queda coix per les múltiples referències a d'altres complementaris. D'ací que hi hagi tants articles a mitges. Es pot dir que ho tinc controlat (a més tinc una llista de seguiment, on s'hi inclouen els articles dels quals he demanat traducció automàtica, com és el cas dels citats). Tanmateix, no està de més que algú em "piqui la cresta" (en el bon sentit) i em recordi les coses que tinc a mitges. El que passa és que l'article sobre la història del sionisme és molt llarg (com el de l'Irgun). I encara que traduir del francès no és difícil per a mi (i menys amb l'amical-Bot), sempre intento repassar-ho a fons per tal de no fer pífies. Perquè en l'article original també hi ha faltes d'ortografia...i no voldria pas traspassar les seves errades a la nova traducció. Per motiu de la seva longitud, la feina és relativament lenta.
Resumint: tinc unes quantes traduccions pendents, però les tinc controlades. I mentrestant, sempre hi pot haver algú que s'animi a acabar la feina endegada, perquè como és sabut, la Viquipèdia la fem entre tots.--MALLUS (disc.) 22:35, 16 nov 2010 (CET)

Més iniciatives sobre els AdQ

Mira't la secció Viquipèdia:La taverna#Nivell lingüístic dels articles de qualitat. Seria una iniciativa per a supervisar el nivell de la llengua dels AdQ (Viquipèdia:Articles de qualitat/Nivell lingüístic). Com ho veus?--Peer (disc.) 19:04, 10 nov 2010 (CET)

Bé, Viquipèdia:Articles de qualitat/Nivell lingüístic va funcionant i serà lent però servirà com un referent més de millora dels AdQ. Estic preparant una pàgina més completa que complementarà Viquipèdia:Articles de qualitat/Llista cronològica; la pots veure a Usuari:Peer/Provant. Volia que la substituís però hi ha un problema amb els articles que perden la distinció. Si els integréssim si que la substituiria del tot. A més de ser més completa, permet accedir a les pàgines de discussió i als historials dels articles. Pots ordenar-la per ordre alfabètic, per data de distinció, per mida, etc. I aquí entra una de les feines que estàs fent: costa un accés directe a les votacions dels articles. Si s'integres una plantilla a la pàgina de discussió, aquest seria el lloc des d'on accedir ràpidament a avaluacions i votacions. Ja em diràs com va l'invent i fes propostes de millora de Usuari:Peer/Provant.
Una cosa més. En el projecte Viquipèdia:Articles de qualitat/Nivell lingüístic he donat algunes veus. L'Enric és un expert en llengua i, entre altres coses, m'ha comentat que no va poder revisar l'article Cristòfol Colom perquè la seva llargada depassava el seu temps. L'he mirat hi ha feina de la bona. He accedit a la votació i va obtenir 13 vots amb moltes lloances. "No coment". Serà un dels que caldrà refer, i revisar (amb compte) la distinció que ha obtingut.--Peer (disc.) 11:52, 15 nov 2010 (CET)

He fet modificacions a la llista cronològica. He canviat el format i ara la llista està en un format ordenable i amb més dades (accés a la pàgina de discussió, historial, enllaços, mida de l'article). Si veus millores a fer, tu mateix. Quan solucionis el tema de la plantilla de l'enllaç a la votació, tota la informació serà molt accessible.--Peer (disc.) 15:04, 18 nov 2010 (CET)

Lavanify

Hola!

He reclassificat Lavanify miolaka i he editat la plantilla dels mamífers de Madagascar. Fins aviat. – Leptictidium (nasutum) 14:09, 11 nov 2010 (CET)

Fet Fet!Leptictidium (nasutum) 12:18, 13 nov 2010 (CET)

Projecte d'astronomia

Sí, ja toca, últimament està molt inactiu. Sobre el glossari, pot ser una eina molt útil i el podem dur fins al nivell de qualitat. De moment "recol·lectaré" tot el que tenim, després haurem de començar a inventar... També estaria bé definir uns criteris per utilitzar. I tu obligadament t'hauries d'encarregar del subapartat dels satèl·lits! :) --Joancreus (discussió) 17:09, 13 nov 2010 (CET)

a mi m'agraden els aspectes culturals dels altres projectes, per exemple El Sistema Solar a la ficció que cal millorar, no oblideu aquest vessant quan el reactiveu! --barcelona (disc.) 11:58, 14 nov 2010 (CET)
A veure, no en tinc ni idea (de fet el glossari passava per aquí)... Faig algunes propostes, ja em diràs el què:
  • Objecte lliure/alliberat → de fet ve a dir què no estan gaire lligats gravitacionalment.
  • Objecte aïllat?
  • Objecte apartat?
  • Objecte separat?
En tot cas també ho pots comentar al Lepti, hi entén en traduccions i potser et podrà fer un cop de mà. --Joancreus (discussió) 14:19, 15 nov 2010 (CET)

Hola, és cert que no he avançat gaire aviat, una traducció digna ha estat més complicada del que me pensava, per això he deixat de fer-hi feina a l'entrada per passar a una pàgina personal, Usuari:Lliura/prova de tota manera hi vaig suprimir les parts no traduïdes i no hi he posat categories per evitar edicions que despres seran difils d'integrar. Disculpa les molèsties. --Lliura (disc.) 19:18, 16 nov 2010 (CET)

Traducció incompleta de...

Hola Arnaugir, estic molt liat en exàmens i demés feines, aquest cap de setmana m'hi poso. --Lluis_tgn (disc.) 20:26, 16 nov 2010 (CET)

adq

només felicitar-te per la feina que fas a les avaluacions, som molt poquets i sempre falten mans, continua aportant la teva visió! --barcelona (disc.) 11:03, 17 nov 2010 (CET)

Franco i la guerra civil espanyola (1936-1939)

Salut company! Les tres wiquis tenen una taula de navegació en la, a banda de les meves, també hi he incorporat altres que considero interessants. D'altra banda en l'apartat "Vegeu també" s'hi troben les tres més altres que no són meves. Gràcies per la teva visita. --"" (disc.) 15:26, 18 nov 2010 (CET)

estrelles

ja que estàs en astronomia, quan acabis amb el teu actual projecte, podries mirar en:List of proper names of stars? Les hauríem de tenir totes de mica en mica --barcelona (disc.) 20:30, 20 nov 2010 (CET)

Plantilles AdQ

Jo veig bé les que dius "velles". Complementen les altres plantilles d'aquest tipus (avaluacions, revisions de distincions, traduccions, etc.). La macro plantilla està bé per intentar recollir molta informació en una sola, però també fa més feixuc el completar-la; a més, hauria de substituir-ne les altres. Trobo més pràctic de moment que sigui de l'estil de la d'avaluació: permet l'enllaç, en aquest cas a la votació i alguna informació més (data, etc.). A veure que diu en Lepti, i si li sembla bé, les provaria. Informació a la taverna i endavant. --Peer (disc.) 23:00, 22 nov 2010 (CET)

Bé, ho deia per la feinada però si no és tanta feina, per descomptat, millor evitar l'excés de plantilles i "tot en una". Ja miraré algun detall a polir en la "supersuperplantilla". A veure quan entrarà en funcionament!--Peer (disc.) 07:53, 23 nov 2010 (CET)
Primers comentaris.
D'acord. A veure que en sortirà del teu "forn". Ah! Felicitats per la part que et toca del Colosseu. S'està fent una feina molt bona.--Peer (disc.) 20:40, 25 nov 2010 (CET)

Ferran

Hola Arnau!,

Ja ho he arreglat. Sovint passa amb enllaços mal acabat (p.e. [[enllaç]). Sobre allò del detached, què et sembla si ho redirigim a objecte del disc dispers, i dediquem un paràgraf a terminologia? --Joancreus (discussió) 14:45, 25 nov 2010 (CET)

Franco i la guerra civil espanyola

Bones Arnau. Sembla ser que a "preferències" no tenia la signatura com cal. Afortunadament m'ho vas dir i ho he pogut solventar. Pel que fa a l'article encapçalat sembla que les aportacions s'han aturat fa un parell de díes. Com que és el primer article que sotmeto a avalaució per una denominació de qualitat no sé si és bó o dolent ;-) De moment he resolt el temes que s'em han plantejat. Si hi ha més aportacions, imagino, que millor que millor, oi? Bé Arnau, gràcies per la teva aportació... a veure si la signatura surt com cal! --Josep Xicota (disc.) 14:57, 25 nov 2010 (CET)

Revisions

Per als revisors també hauria d'haver-hi estrelles, mentre t'hauràs de conformar amb un planeta.Marisa

T'agraeixo tot el treball que estàs fent de correcció, espero que almenys t'agradi el tema. Moltes gràcies --MarisaLR (disc.) 20:44, 25 nov 2010 (CET)

Va bé que els re-revisis (Necròpolis de Gizeh) perquè de vegades per incapacitat, de vegades per desconcentració per causes ambientals (família), de vegades per culpa d'en Bush i l'Aznar (per buscar una excusa) queden uns nyaps de denúncia.--Peer (disc.) 17:00, 28 nov 2010 (CET)
Gràcies per tot el treball de correcció. T'acabo de posar una nota per a l'última frase --MarisaLR (disc.) 00:07, 6 des 2010 (CET)

Perifràstic/simple, etc.

A mi em sembla molt, molt lleig estílisticament, però segons l'Enric és acceptable. – Leptictidium (nasutum) 20:49, 25 nov 2010 (CET)

En un text molt curt, com més homogeneïtat en el tractament dels temps verbals millor; també, potser, en textos que demanin una certa precisió, com ara els de caire administratiu, jurídic, científic o tècnic. Però en un cas en què sigui més de tipus narratiu, no li veig cap problema; al contrari, crec que li dóna més amenitat a la lectura, tant l'alternança del perfet perifràstic i el simple com el joc entre el passat i el present de la narració. Ara bé, el que sí que caldria anar amb compte és en segons quins casos, ja que el joc amb els temps verbals pot donar lloc a falses interpretacions. Per exemple, en la frase que esmentes: «Als set anys, la família Goldman es trasllada a la ciutat prussiana de Königsberg (aleshores part de l'imperi alemany), on Emma fou matriculada en una escola d'educació secundària de l'estat», hi veig un què: l'ús primer del present i llavors del passat fa que es pugui malinterpretar, ja que, llegint-ho, un pot pensar que la família va a Königsberg perquè l'Emma ja hi havia estat matriculada prèviament (això no hauria passat usant els temps al revés, per exemple: es traslladà i és matriculada, o bé fent servir el futur en el segon cas: serà matriculada). Una altra cosa és l'abús de les formes passives, que a mi més aviat m'hi fan nosa. Però bé, això ja és filar prim... --Enric (discussió) 10:36, 26 nov 2010 (CET)

avaluacions

t'agrairia que ajudessis aquests que fan tipografia i els presenten a adq (jo normalment els animo i els corregeixo errors de format greus només) perquè són estudiants, molts d'ells necessiten una re-redacció dels articles --barcelona (disc.) 11:05, 28 nov 2010 (CET)

100!

Hola! Moltes gràcies per l'estrella, feia temps que no en rebia cap. El proper objectiu són 150! – Leptictidium (nasutum) 08:59, 29 nov 2010 (CET)

Ja es va discutir fa uns mesos, estava acabant de polir els detalls i a més encara no teníem cap candidat per tema de qualitat. – Leptictidium (nasutum) 20:33, 29 nov 2010 (CET)

Julian Assange

Ja l'he traduït necessita un repàs i ara no tinc temps..--Mcapdevila (disc.) 08:56, 2 des 2010 (CET)

Usuari Autopatrullat

Apreciat company via petició previa se us han concedit els drets d'usuari autopatrullat.--Marc (Mani'm?) 16:35, 3 des 2010 (CET)

Reanomenament de Hegemone

Bona nit,

He vist que has reanomenat l'article d'una forma curiosa (fent un copy&paste), hauries de fer servir el boto "reanomena" i en cas que l'article existeixi demanar-ho a VP:PA que el que has fet "no s'ha de fer" per temes de llicencia. --Castor (disc.) 01:17, 5 des 2010 (CET)

Cronologia del descobriment ...

Hola Arnau!,

Avui, mentre afegia una imatge al teu mega-article, m'ha entrat un dubte. "Sistema Solar" no hauria de ser tot en minúscula. Almenys això tenia entès jo, i l'article principal segueix aquest criteri. No s'hauria de reanomenar? PD: Feel free to canviar la imatge que he posat, o treure-la. --Jo++ 19:21, 6 des 2010 (CET)

Re: Plantilles de referències

No veig problema en crear-la, però caldrà tindre en compte: adaptar al format del Termcat (pàgina 12, Programes de ràdio o televisió) i revisar el que ara hi enllaça. Si necessites ajuda m'ho dius. --V.Riullop (#keepitfree) 11:38, 9 des 2010 (CET)

Necròpolis de Gizeh

Molt bé l'article!! Moltes mercès!! No sé si puc votar. No he gosat fer-ho. L'enllaç Jafra està malament.--Roger Liart (disc.) 18:50, 9 des 2010 (CET)

Referències

Gràcies per la sugerència, miraré les plantilles que proposes i intentaré fer els canvis quan pugui. --Baggio (missatges) 15:58, 13 des 2010 (CET) Si i tant, al ser poques i fer-ho ràpid ni m'havia enrecordat. Però m'agrada molt aquest format, de fet penso que tinc el record d'article fet amb més referències, i totes amb plantilles per l'estil :P. --Baggio (missatges) 16:36, 13 des 2010 (CET)

Si et va bé quan tingui avançada la revisió, li fas una bona repassada i canvies el que calgui. Una altra cosa és que, com és llarg, repassis a partir de la meitat de l'article (per ex., Escultura de l'Àfrica). Com et vagi bé.--Peer (disc.) 16:13, 13 des 2010 (CET)

D'acord. Sense pressa, polint i repolint. Tres capes millor que dues (com el paper de vàter).--Peer (disc.) 18:46, 13 des 2010 (CET)

Heli... què?

Doncs no ho sé, perquè ara no tinc a mà els diccionaris de mitologia. Vejam si demà a la feina penso a mirar-t'ho. Però tal com està ara jo diria que és un gal·licisme clar (jo apostaria per Hèlique, però vés a saber...). Per cert, he canviat tots els interwikis, perquè, a part del que portava a la viqui espanyola, tots els altres feien referència a una altra lluna de Júpiter! --Enric (discussió) 20:40, 13 des 2010 (CET)

Ei, ja l'he trobat! Tant al Diccionari de mitologia clàssica d'Enciclopèdia Catalana com al Diccionari de la mitologia grega i romana d'Edicions 62 en diuen Hèlice (sí, com a les llanxes motores i a les avionetes fa l'ullet ). Ah, per cert, si hagués investigat millor hauria trobat això: Hèlice (filla de Selí), que és un personatge mitològic homònim del que va donar nom a aquest satèl·lit de Júpiter. Per cert, també he passat per la discussió de les belles arts... --Enric (discussió) 10:27, 14 des 2010 (CET)

Ei Arnau! Acabo de crear un viquiprojecte d'història de Catalunya. Pots entrar-hi i donar la teva opinió. Tingues en compte que els criteris també poden ser modificables. --Catalaalatac (Parlem-ne) 01:02, 14 des 2010 (CET)

Satèl·lits

Hola! Ja has vist que he rectificat Encèlad i Eucèlade. Els noms corregits, a part de canviar-los a l'article sobre la cronologia del descobriment dels planetes i els satèl·lits també s'haurien de canviar a Satèl·lit natural, Satèl·lits de Júpiter (o de Saturn, o de qui toqui), etc. Per cert, em començava a mirar la pàgina de la cronologia i he vist el merder que hi ha amb , complicat d'arreglar. Bé, el nom del satèl·lit és fàcil: cal reanomenar-lo Io, i no pas , ja que es tracta de dos personatges mitològics diferents, un de masculí (el que ara se'n diu Ió (heroi)) i un de femení (Io, que ara curiosament es diu Ió (mitologia), tot i que l'heroi també és mitològic!, i que caldria reanomenar Io (nimfa), ja que tots dos són mitològics i només es diferencien per l'accent, a part que Io porta a la pàgina de desambiguació ). A les pàgines de tots dos i a la de desambiguació d' s'haurien de fer també els canvis corresponents. I a l'encapçalament de cadascun posar-hi un "no ho confongueu amb xxx". És un merder, ja ho sé, i no sé des de quan s'arrossega tot això... Ara vaig molt enfeinat, si no ho faria jo mateix; quan pugui revisaré la resta de noms de satèl·lits, però n'hi ha per donar i per vendre... Ànims! --Enric (discussió) 11:31, 15 des 2010 (CET)

Bé, ja he arreglat una mica el poti-poti existent entre Io i Ió... Queda canviar-ho a tot arreu on surti citat... --Enric (discussió) 12:22, 15 des 2010 (CET)

Re: Dues coses

Hola Arnau,

  • Això per traduir dates és el VTrad, que encara està en una fase inicial. És en Java i podrà ser multiplataforma, però encara no el tinc compilat per a Windows (només per a Linux). Si tens el compilador de Java en Windows te'l pots compilar, però si no haurà d'esperar. Mentrestant em pots passar articles i te'ls vaig fent.
  • Em sembla molt bé, tinc pendent fer els últims detalls per al bot.

Jo++ 17:33, 15 des 2010 (CET)

Re: Administradora?

Moltes gràcies, Arnau! somriure --Judesba (digues...) 16:59, 16 des 2010 (CET)

Per cert, que t'ho volia comentar l'altre dia i al final em va marxar del cap: normalment m'agraden els canvis; però m'agradava més la teva anterior signatura... Si és que no es pot tenir tot, home!, jeej. Fins aviat! --Judesba (digues...) 17:02, 16 des 2010 (CET)
Jajaja. Això és boníssim, tu! :-D A mi verd i blau m'han agradat sempre, però vaig treure la idea d'un bot, el de l'usuari PauCa xD En canvi, blau i vermell és com vermell i verd: massa forts i oposats, per al meu gust, i trobo que no lliguen gaire... Què et semblaria Arnaugir? Si vols donar un cop d'ull, aquí i aquí en trobaràs per mirar i remenar! Salutacions! --Judesba (digues...) 13:52, 18 des 2010 (CET)
Bé, perdona; m'estic ficant on no em demanen... És la teva signatura, i t'ha d'agradar a tu, no als altres. :-) Fins aviat! --Judesba (digues...) 14:01, 18 des 2010 (CET)

Tema de qualitat

Doncs sí, estaria molt i molt bé. A veure si ho aconseguim aviat. Per cert, quan acabis la UdG no t'animaries a fer-ne algun? somriure. Jo ara estic atacant Neptú, i si volguessis tinc una mica d'esborrany de Venus aquí. Fins aviat, Jo++ 13:08, 18 des 2010 (CET)

Xarxa social

Bones novament, ArnauGir! He trastejat aquest article; jo diria que el tema del copyvio ja està solucionat. Li donaries un cop d'ull quan puguis, si us plau? Gràcies. --Judesba (digues...) 16:20, 18 des 2010 (CET)

Gràcies per estar tan alerta, Arnau! :-) Fins aviat! --Judesba (digues...) 00:07, 20 des 2010 (CET)
Nono, si justament per això t'ho he dit! Quan vaig fer l'esborrada vaig voler col·locar més {{CN}}, però estava més centrada en el copyvio que en una altra cosa. Precisament em sembla bé que no se t'hagi passat per alt! :-) Salut! --Judesba (digues...) 00:19, 20 des 2010 (CET)


Xarxa social 2

Hola Arnau, ens agradaria saber perquè s'esborra la informació que posem a l'apartat de xarxes socials, primer ens va sortir que el text sortia d'un document que mai haviem vist i ahir vam citar la font d'informació del nostre wiki perquè és d'allà d'on ho vam treure, d'un wiki que és nostre i la informació l'hem redactat nosaltres. M'agradaria saber el per què o què puc fer. Gràcies --el comentari anterior sense signar és fet per Barbara1809 (disc.contr.)

Autoviquipedista

He trobat un error a Plantilla:Autoviquipedista/Ajuda. No estic segur que això pugui afectar, però mira-ho si ha canviat alguna cosa amb Chrome. --V.Riullop (#keepitfree) 10:03, 22 des 2010 (CET)

Ei Arnau! Parlant amb el Vicenç he vist això, és una instantània de la teva pantalla crec. Doncs m'agradaria saber com ho puc fer per fer una captura de pantalla com aquesta i després enllaçar-la per ensenyar. És que l'altre dia comentava que tenia un problema de visualització i hagués sigut més fàcil solucionar-ho si hagués sapigut com capturar la pantalla, és a dir, poder ensenyar el que veig exactament. Moltes gràcies! --Catalaalatac (Parlem-ne) 13:42, 23 des 2010 (CET)
Ei moltes gràcies! Ara ja en sabré per un altre cop! --Catalaalatac (Parlem-ne) 13:52, 23 des 2010 (CET)
Doncs no tinc ni idea de per què passa. Sembla que amb Chrome hi ha algun atribut CSS que no funciona. No hi ha més remei que anar-ho provant per delimitar quin és. El problema és que {{Autoviquipedista}} crida {{Navbox Seccions}} i aquest a {{Navbox}}. És difícil seguir el rastre a cegues sense utilitzar Chrome. Mira altres plantilles que també utilitzen Navbox Seccions flotant a la dreta. Vés fent proves a veure si es pot delimitar on és el problema. --V.Riullop (#keepitfree) 14:10, 23 des 2010 (CET)

Trofeu Catalunya

Em sembla que està solucionat, de fet, no l'acabava de veure clar. Ho he passat a taula HTML per no fer interferències amb el codi wiki, una solució bastant bruta (però mentre funcioni... xD). Fins aviat, Jo++ 10:00, 25 des 2010 (CET)

Bon Nadal i bones festes! --Jo++ 10:00, 25 des 2010 (CET)
Arreglat (em sembla). Si hi ha més problemes ja m'ho diràs. En tot cas, Bon Nadal! --Jo++ 16:04, 27 des 2010 (CET)
Per cert, no hi ha objeccions sobre Usuari:Arnaugir/Proves, no? Trobo que podríem procedir a activar-la, realment va molt bé i pot ser molt útil. --Jo++ 10:24, 30 des 2010 (CET)
Sí, em referia a això. Bé, bones festes i gràcies! --Jo++ 10:33, 30 des 2010 (CET)

Bon Nadal

BBBBB  OOOOO N  N   N  N   A   DDDD   A   L
B  B OO  OO NN N   NN N  A A  D  D  A A  L
BBBBB  OO  OO N N N   N N N  A  A  D  D  A  A  L
B  B OO  OO N NN   N NN AAAAAAA D  D AAAAAAA L
BBBBBB  OOOOO N  N   N  N AA   AA DDDD AA   AA LLLLL

I feliç ninou! --Bestiasonica (disc.) 12:23, 25 des 2010 (CET)

Que tinguis unes bones festes i un any 2011... de qualitat.--Peer (disc.) 09:22, 26 des 2010 (CET)
He fet una subproposta a Viquipèdia Discussió:Avaluació d'articles. --Jo++ 11:14, 26 des 2010 (CET)
Bones Festes !! --MarisaLR (disc.) 17:37, 26 des 2010 (CET)
Que acabis de passar un Bon Nadal i que tinguis un feliç 2011. --Davidpar (disc.) 11:44, 27 des 2010 (CET)

Hola, bon nadal. No sé si voldries reconsiderar la teva proposta d'esborrament, atès que he reconvertit l'article en una redirecció a un article preexistent que vaig descobrir, el qual he ampliat i, crec, està prou referenciat i bibliografiat!.--Carles (enraonem) 13:41, 27 des 2010 (CET)

PD

A mi em sembla tot correcte ... Pau Cabot · Discussió 13:17, 28 des 2010 (CET)

No havia acabat de veure la diferència. Disculpa ... Pau Cabot · Discussió 14:25, 28 des 2010 (CET)

Tard, però...

Feliç felicitat!
Desitjo que tinguis unes molt bones festes, t'ho passis molt bé i comencis l'any nou amb bon peu! ~ Judesba.


La Pegatina - "Aquí és nadal i estic content!"
Sanjosex - "Polvorons amb mel"
"Quan somrius"
John Lennon - "Happy Xmas (War Is Over)"

Festival de Cinema de Sundance

Bones, Arnau. He vist la teva edició en aquest article i no entenc perquè dius que les plantilles sobren. Si mires l'article en anglès veuràs com d'incomplet és i què hipercurt el tenim nosaltres... Bé, ja diràs, perquè no sé si això respon a alguna normativa o així. Salut! --Judesba (digues...) 15:28, 28 des 2010 (CET)

Moltes gràcies pels teus aclariments; tens tota la raó del món. Gràcies, i fins aviat! --Judesba (digues...) 15:39, 28 des 2010 (CET)

Vaga general a Espanya de 2010

M'agradaria que et replantegessis el vot a aquest article després de complir els comentaris de l'Alex Esp. --Davidpar (disc.) 11:27, 29 des 2010 (CET)

Correcció d'articles

Bones festes! Els articles que em vas dir els vaig corregir..Falta cop d'ariet..;-)--Mcapdevila (disc.) 20:09, 31 des 2010 (CET)