Discussió:Màkina

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Discussió:Makina)

no sé quina plantilla posar-li: és poc neutral (despropòsits, arraconat...), cal una millora (frases sense verb) i faltarien les cançons més mítiques--barcelona 20:55, 16 abr 2006 (UTC)

És correcte l'ortografia Màkina o Makina? En tot cas és sospitosa a diferència del Pop Art, no em sembla un nom propi per a un estil de música. –Pasqual · bústia 21:05, 16 abr 2006 (UTC)

Sí que és un estil de música! Però cal millorar i molt--barcelona 21:16, 16 abr 2006 (UTC)

Jo no dubte de si és un estil, sino si és un nom propi i per tant ha d'anar en majúscula. El heavy és un estil però no li posem majúscula com tampoc li la posem al classicisme al renaixentisme, al gregorià o al pop, però sí al Pop Art. –Pasqual · bústia 21:22, 18 abr 2006 (UTC)

Referent al títol de l'article, jo l'accentuaria, ja que si no ho pronunciarem diferent. La "k" antisistema no indica que la resta de normes ortogràfiques no s'hagin d'aplicar, em sembla. Jo he vist moltes vegades anuncis d'okupes que diuen "OKUPACIÓ", amb accent, tot i ser amb majúscules. No sé per què en aquest cas hauria de ser diferent. --Enric 21:34, 18 abr 2006 (UTC)