Vés al contingut

Fitxer:"Segundo Manual" del notari Narcís Font de Figueres.jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(2.304 × 3.072 píxels, mida del fitxer: 3,09 Mo, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
Català: Els protocols notarials del districte de Figueres datats fins al 1799 estan dipositats a l´Arxiu Històric de Girona i els compresos entre aquest any i l´últim any consultable, és a dir, els que tenen més d´un segle d´antiguitat, són a l´ACAE, en el qual s´ingressen cada any en virtut de la resolució del Col·legi de Notaris de Barcelona de 2 de març de 1995.

La partició es va fer al mes de juliol del 1938, en què el notari de Figueres, Evarist Vallès, va fer lliurament de tota la documentació notarial anterior al 1800 per tal que fos traslladada a l´arxiu-refugi de Viladrau per raons de seguretat. Aquests protocols més endavant serien els que passarien a Girona en el moment de la posada en funcionament del nou Archivo Provincial. El catàleg del fons notarial de tot el districte de Figueres va ser publicat, en dos volums, per la Fundació Noguera de Barcelona, dins de la Col·lecció d´Inventaris d´Arxius Notarials de Catalunya on apleguen la descripció pormenoritzada de més de vuit mil llibres. Els protocols de l´ACAE sumen 1643 llibres (2008).

Dades tècniques

Títol: "Segundo Manual" del notari Narcís Font de Figueres Data: 1808 Suport material: paper amb cobertes de cartró folrat de pergamí.

Mides: 225 x 320 mm.
Data
Font http://xac.gencat.cat/ca/llista_arxius_comarcals/alt_emporda/els_documents_escollits/
Autor Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà

Llicència

Public domain

Aquest material està en domini públic als Estats Units i als altres països on el dret d'autor s'estén per 70 anys (o menys) després de la mort de l'autor.


Aquesta obra es troba en el domini públic als Estats Units d'Amèrica per haver estat publicada abans de l'1 de gener de 1929.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

3.242.150 byte

3.072 píxel

2.304 píxel

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual07:15, 29 jul 2015Miniatura per a la versió del 07:15, 29 jul 20152.304 × 3.072 (3,09 Mo)KippelboyUser created page with UploadWizard

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Metadades