Fitxer:(Astrid Barrio) Curs d’estiu 2015 de l’OAC. “Models de regulació, problemes comuns i exemples dels quals aprendre”.jpg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Fitxer original(492 × 690 píxels, mida del fitxer: 49 Ko, tipus MIME: image/jpeg)

Descripció a Commons

Resum

Descripció
Català: L’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) i el Centre Ernest Lluch del Consorci de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (CUIMPB) van organitzar el Curs d’estiu de l’any 2015: Finançament de partits i campanyes. Altres finançaments tòxics. A la taula rodona “Models de regulació, problemes comuns i exemples dels quals aprendre” hi van intervenir Fernando Casal Bértoa, Research Fellow de la Nottingham University (UK), Enrique García Viñuela, de la Universidad Complutense de Madrid, i Jens-Oscar Nergârd del Ministeri de l’Administració del Govern, Reforma i assumptes eclesiàstics, i representant del GRECO, Oslo. Va moderar Astrid Barrio, professora de Ciència Política i de l’Administració, Universitat de València.
Data (publishing date)
Font Curs d’estiu 2015 de l’OAC. “Models de regulació, problemes comuns i exemples dels quals aprendre” (at 31min 18s)
Autor Oficina Antifrau de Catalunya (youtube)
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)
Aquest fitxer, que originalment va ser publicat en Curs d’estiu 2015 de l’OAC. “Models de regulació, problemes comuns i exemples dels quals aprendre” (at 31min 18s), va ser revisat 24 June 2019 pel revisor GRuban, qui va confirmar que estava disponible allà sota la llicència establerta en aquesta data.
Aquest vídeo, captura de pantalla o fragment d'àudio va ser pujat originalment en un vídeo de de YouTube sota una llicència de Creative Commons.

Their website states: "YouTube allows users to mark their videos with a Creative Commons CC BY license."

To the uploader: You must provide a link (URL) to the original file and the authorship information if available.

w:ca:Creative Commons
reconeixement
Aquest fitxer està subjecte a la llicència de Creative Commons Reconeixement 3.0 No adaptada.
Sou lliure de:
  • compartir – copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra
  • adaptar – fer-ne obres derivades
Amb les condicions següents:
  • reconeixement – Heu de donar la informació adequada sobre l'autor, proporcionar un enllaç a la llicència i indicar si s'han realitzat canvis. Podeu fer-ho amb qualsevol mitjà raonable, però de cap manera no suggereixi que l'autor us dóna suport o aprova l'ús que en feu.

Llegendes

Afegeix una explicació d'una línia del que representa aquest fitxer

Elements representats en aquest fitxer

representa l'entitat

690 píxel

492 píxel

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuari/aComentari
actual23:49, 21 juny 2019Miniatura per a la versió del 23:49, 21 juny 2019492 × 690 (49 Ko)Up and Go== {{int:filedesc}} == {{Information |Description={{ca|1=L’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) i el Centre Ernest Lluch del Consorci de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (CUIMPB) van organitzar el Curs d’estiu de l’any 2015: Finançament de partits i campanyes. Altres finançaments tòxics. A la taula rodona “Models de regulació, problemes comuns i exemples dels quals aprendre” hi van intervenir Fernando Casal Bértoa, Research Fellow de la Nottingham University (UK), Enrique García Vi...

La pàgina següent utilitza aquest fitxer:

Ús global del fitxer