Viquipèdia Discussió:Sondeig dels usuaris/2/5. Per quins motius utilitzeu la Viquipèdia?

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Destaco les respostes de pares, que unides a les dels estudiants, fan necessari posar-se més en els temes de l'ensenyament obligatori (hi estic pensant)--barcelona (disc.) 20:36, 18 oct 2009 (CEST)

Sobretot en quant a l'estructura del contingut, mirar no només que surtin temes que entren als pans d'estudis sinó que almenys hi hagi la informació que s'espera que hàgin de conéixer sobre aquests temes. No serveix de res que hi siguin sense que hi estigui el que els demanen saber sobre el tema a l'escola. Això seria pitjor, ja que crearia frustració i que finalment per sistema ja anéssin sempre a una altra font. També estaria bé que temes similars, per exemple, pintura, escultura, autors de literatura, etc. tinguéssin la mateixa estructura amb els mateixos apartats -igual, amb almenys els demanats als estudis- i en el mateix ordre. Després, clar, alguns poden tenir a més un apartat concret ampliant algun aspecte particular o que potser no calgui en d'altres. Parlo sobretot de ciències descriptives i d'humanitats, perquè com la viquipèdia no és una guia, tampoc pot ensenyar a resoldre problemes de matemàtiques, per exemple.--Slastic (disc.) 09:32, 19 oct 2009 (CEST)
d'acord amb el tema d'intentar posar el bàsic que demanen i unificar una mica estructura (s'està fent una mica per exemple a les obres d'art) --barcelona (disc.) 10:53, 20 oct 2009 (CEST)