Ajuda Discussió:Infotaules multilingües

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Encapçalament[modifica]

@Jmarchn: Trobo que el primer paràgraf hauria de remarcar més l'avantatge d'aquestes infotaules, més que centrar-se en com funcionen. Després ja tenim espai de sobres per donar detalls. Proposo una cosa com:

El Projecte d'Infotaules multilingües té com a objectiu crear un conjunt d'infotaules potents, que aprofitin les dades preexistents a Wikidata i que siguin fàcils d'adaptar a diferents idiomes.--Joutbis (disc.) 14:30, 1 maig 2020 (CEST)[respon]

Hola @Joutbis:!. No havia vist el teu canvi, i tens raó, no era un bon principi. Jo havia pensat:
These are multilingual infoboxes that are easy to adapt to different languages (localization), even with existing infoboxes, and that take advantage of pre-existing data from Wikidata (WD).
Degut a:
  • Jo no parlaria de projecte o objectiu ja que ja és una realitat, només s'estan polint detalls -no menors- com aquesta ajuda, i ja està utilitzant-se des de fa dues setmanes per exemple {{infotaula malaltia}}
  • Donar a importància que no només és per subministrar infotaules a on no es tenen sinó també substituir les que ja hi han (amb l'even with existing infotables)
Jordi March N. (disc.) 17:12, 1 maig 2020 (CEST)[respon]
@Jmarchn: Bé, els canvis proposats serien també per a la versió catalana, no les farem divergir ara. D'acord que també hem de dir que poden substituir les actuals. El tema de dir-ne projecte és perquè sempre es poden anar afegint infotaules i millores (sempre he pensat que hi haurà viquipèdies que voldran controlar en quin ordre posen cada bloc d'informació); però tens raó que cal remarcar que és una realitat molt avançada. Miro de redactar-ho d'alguna manera i ho anem polint tots plegats. Per cert, em sembla que el ping no funciona.--Joutbis (disc.) 19:35, 1 maig 2020 (CEST)[respon]
@Joutbis: Canviar l'ordre dels blocs només és possible en el mode sols-lua. Jo voldria que ens decantéssim cap al mode sols-lua envers del preinfotaula... El ping ha funcionat.
@Jmarchn: Una cosa, la frase "Ambdós modes es basen en la construcció de tres mòduls, basats..." què vol dir? Entenc que el motor per crear les plantilles són tres subrutines que es troben al Mòdul:Multilang infotable tools? --Joutbis (disc.) 19:39, 1 maig 2020 (CEST)[respon]
@Joutbis: La jerarquia es pot veure en el diagrama. La dependència és en cascada:
I ara amb l'exemple:
  • Mòdul:Infobox disease depèn de Multilang infotable tools, però a més rep valors de Mòdul:Infobox disease/items i Mòdul:Infobox disease/i18n, i Infobox disease/i18n rep valors d'Infobox disease/items.
  • L'administrador de la infotaula d'una Viquipèdia només hauria de tocar Infobox disease/i18n.
  • El mateix podria dir d'una infotaula més senzilla: Mòdul:Infobox medical intervention.
  • Per acabar-ho d'embolicar Infobox disease i Infobox medical intervention comparteixen dos mòduls més, per al mateix tipus de dades per a les dos infotaules. Hi ha compartició per evitar la duplicitat.
Jordi March N. (disc.) 22:50, 1 maig 2020 (CEST)[respon]

Et recordo que encara no he acabat de polir les instruccions, i potser seria bo esperar a corregir.