All Nightmare Long

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'àlbumAll Nightmare Long
Tipussenzill Modifica el valor a Wikidata
ArtistaMetallica Modifica el valor a Wikidata
ÀlbumDeath Magnetic Modifica el valor a Wikidata
Publicat15 desembre 2008 Modifica el valor a Wikidata
Gènerethrash metal Modifica el valor a Wikidata
DiscogràficaWarner Bros. Records Modifica el valor a Wikidata
LletresJames Hetfield Modifica el valor a Wikidata
ProductorRick Rubin Modifica el valor a Wikidata
PaísEstats Units d'Amèrica Modifica el valor a Wikidata
Cronologia
The Judas Kiss (en) Tradueix
(2008) Modifica el valor a Wikidata
Musicbrainz: a33534b7-6e2c-393e-a8ba-6e65513aaa03 Discogs: 63471 Modifica el valor a Wikidata

«All Nightmare Long» és el trenta-unè senzill de la banda estatunidenca Metallica, presentat segon senzill de l'àlbum Death Magnetic el 15 de desembre de 2008.

La lletra d'aquesta cançó torna al costum de Metallica d'homenatjar els Mites de Cthulhu, i aquest concretament fa referència a Els gossos de Tíndalos de Frank Belknap Long. Té una estructura particular deguda a la seva velocitat i intensitat constant, i un so força thrash que recorda als inicis de la banda.

El videoclip fou dirigit per Roboshobo (Robert Schober) i estrenat el 7 de desembre de 2008 a través del propi lloc web oficial i Yahoo! Video. La banda no apareix al videoclip i de fet, la història és alternativa a la cançó en forma de documental paròdic (mockumentary). Representa una seqüència d'esdeveniments ficticis després dels històrics esdeveniment de Tunguska (1908), on els científics soviètics descobreixen espores d'un organisme extraterrestre que pot reviure els morts, una cosa petita inofensiva que s'assembla a un cuc blindat. Quan s’injecten en un filet, es comença a moure. Després, es prova amb un persona viva en una ferida oberta al braç qué al posar amb un bastó de algodó, es cura rápidament en vuit hores, i després ho injecten en un gat mort fa setmanes, reviu. Pero, quan les espores es perden i s’exposen massa a una bomba nuclear, acaba donant resultats agressius (demostrat quan ho injecten en una granota). Després, quan es comença la Segona Guerra Mundial, es comença a preparar un plan en contra dels Estats Units. Per tant, s’envien les espores cap als Estats Units amb la ajuda d’un globus aerostatic i després d’un intent fallat de parar-ho, les espores es solten, els morts del país sencer reviuen i es comença a produir un apocalisi de zombis.

La cançó fou inclosa en el pack Death Magnetic com a contingut descarregable disponible pel videojoc musical Guitar Hero III: Legends of Rock, sent una de les més complicades. Posteriorment fou importat a altres títols de la saga, i evidentment al títol dedicat a Metallica Guitar Hero: Metallica.

Llista de cançons[modifica]

Senzill internacional. Part 1
Núm. Títol Durada
1. «All Nightmare Long»   7:58
2. «Wherever I May Roam» (directe) 6:37
3. «Master of Puppets» (directe) 8:20
Senzill internacional. Part 2
Núm. Títol Durada
1. «All Nightmare Long»   7:58
2. «Blackened» (directe) 6:29
3. «Seek & Destroy» (directe) 7:45
Senzill internacional. Part 3 (DVD)
Núm. Títol Durada
1. «All Nightmare Long»   7:58
2. «Berlin Magnetic» (documental) 31:51
3. «Rock Im Park "Containter" Rehearsal»   14:46