Andrew Kasch

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaAndrew Kasch
Biografia
Naixement6 novembre 1979 Modifica el valor a Wikidata (44 anys)
Tallahassee (Florida) Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
FormacióSavannah College of Art and Design Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciódirector de cinema Modifica el valor a Wikidata

IMDB: nm1756590 Allocine: 709109 Allmovie: p647740 TMDB.org: 83328 Modifica el valor a Wikidata

Andrew Kasch és un director i editor de cinema nord-americà.

Vida i carrera[modifica]

Nascut i criat al sud dels Estats Units, Kasch va tenir una obsessió de tota la vida per la ciència-ficció, el terror i la fantasia i va estudiar cinema al Savannah College of Art & Design on es va graduar el 2013.

Poc després de la seva arribada a Los Angeles, va dirigir i editar la breu comèdia de terror "Thirsty", protagonitzada per Joe Lynch (director) i Tiffany Shepis. La pel·lícula es va convertir en un èxit de culte al circuit de festivals durant diversos anys abans de ser adquirida per Fearnet.[1]

El 2009, Kasch va ser contractat per editar contingut addicional per al documental de la franquícia de terror His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th. Després d'una producció turbulenta, Kasch i el director Daniel Farrands van trencar i van treballar durant diversos anys fent documentals per a llançaments en DVD/Blu-ray de diverses pel·lícules de terror, inclosa la franquíciaFriday the 13th per Paramount i The Haunting in Connecticut per Lionsgate.[2] El 2010, el duet va dirigir de manera independent el documental de 4 hores de Freddy Krueger/New Line Cinema Never Sleep Again: The Elm Street Legacy que va guanyar diversos premis i és àmpliament considerat com un dels millors documentals de cinema mai fets.[3][4]Va continuar treballant en material addicional per a llançaments de vídeos casolans, inclosos els títols de catàleg de Scream Factory. Va continuar editant i/o produint documentals per a més de 40 pel·lícules de gènere, incloses les franquícies Halloween i Star Trek, Scream, Evil Dead 2, El dia dels morts i Phantasm II[5]

Després de l'estrena de Never Sleep Again, Kasch va formar un equip de direcció amb l'escriptor i cineasta de terror John Skipp. El seu primer projecte va ser el curtmetratge guardonat al festival Stay At Home Dad[6] seguit de la pel·lícula d'antologia de terror Tales of Halloween,[7] ("This Means War") protagonitzada per Dana Gould i James Duval en els papers principals.

Kasch va treballar com a editor de televisió pel revival de Mike Judge el 2012 de Beavis & Butthead abans d'unir-se a Berlanti Productions, fent d'editor dels programes de DC Extended Universe. Els crèdits inclouen The Flash, Legends of Tomorrow, Black Lightning i Titans. També ha dirigit episodis de Legends of Tomorrow.

Filmografia seleccionada[modifica]

Director[modifica]

Editor[modifica]

Referències[modifica]