Vés al contingut

BlueHat

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

BlueHat o blue hat és un terme utilitzat per referir-se a la consultoria de seguretat informàtica externa per empreses que utilitzen un sistema de test d'errors abans de llançar un producte. Així, cerquen forats perquè es puguin tancar. Concretament, Microsoft utilitza aquest terme per referir-se als professionals de la seguretat informàtica que convida a buscar vulnerabilitats en els seus productes, com ara Windows.[1][2][3]

La Conferència de BlueHat de Hackers de Microsoft és una conferència a la qual només es pot assistir amb invitació creada per Window Snyder que intenta obrir la comunicació entre els enginyers de Microsoft i hackers. L'esdeveniment s'adreça a la comprensió mútua més que a la confrontació ocasional. Els desenvolupadors de Microsoft es van sentir incòmodes quan es va demostrar el Metasploit (?).[4]

Referències[modifica]

  1. «Blue hat hacker Definition». PC Magazine Encyclopedia. Arxivat de l'original el 8 de març 2013. [Consulta: 31 maig 2010].
  2. Fried, Ina. «"Blue Hat" summit meant to reveal ways of the other side». Microsoft meets the hackers. CNET News, 15-06-2005. [Consulta: 31 maig 2010].
  3. , 17-10-2005.
  4. [enllaç sense format]cNet news - Microsoft Meets the Hackers Arxivat 2008-05-13 a Wayback Machine. - Ina Fried (staff writer)

Enllaços externs[modifica]