Brazen Abbot

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search
Infotaula d'organitzacióBrazen Abbot
Dades bàsiques
Tipus entitat grup de música
Gènere artístic Hard rock
Història
Fundació 1994
Activitat
Període actiu 19941998
2002 – present
Membres Nikolo Kotzev
Tony Harnell
Göran Edman
Joe Lynn Turner
Erik Mårtenson
Nelko Kolarov
Wayne Banks
Mattias Knutas
Membres anteriors Glenn Hughes
Thomas Vikström
Jørn Lande
Mic Michaeli
Lars Pollack
Svante Henryson
John Levén
Ian Haugland
Thomas Broman
Origen Mariehamn, Åland, Finlàndia Bandera de Finlàndia
Discogràfica USG (1994 - 1998)
SPV (2002 – 2003)
Frontiers (2004 – present)
Artistes relacionats Black Sabbath, Deep Purple, Europe, TNT, Masterplan, Rainbow, Yngwie Malmsteen, Trapeze

Web Lloc web oficial
Modifica dades a Wikidata

Brazen Abbot és una banda finesa de música rock. Originalment un projecte d'estudi d'un guitarrista búlgar, el productor o lletrista Nikolo Kotzev, qui és resident finès, la banda que des de llavors ha fet diverses actuacions en directe.

Un dels aspectes de la definició de Brazen Abbot és la contractació de diversos cantants, cada àlbum compta amb tres o quatre cantants, amb Göran Edman i Joe Lynn Turner havent aparegut en la majoria dels àlbums de Brazen Abbot albums. Nikolo Kotzev originalment va intentar utilitzar un sol cantant; el cantant original Göran Edman només podia comprometre's a gravar dues cançons per al primer àlbum a causa de les obligacions contractuals. A Glenn Hughes se li suposava de gravar la resta de les cançons, no obstant això les obligacions contractuals li van obstaculitzar el registre de més de tres cançons, moment en el qual Kotzev va portar a Thomas Vikström per a registrar la resta de cançons. Kotzev estava tan complagut amb el resultat final que així que va decidir seguir utilitzant diversos cantants per a futurs àlbums. Quan es toca en directe, no obstant això, Joe Lynn Turner sol ser l'únic cantant.

Molts dels membres del grup han aparegut també a l'ambiciosa opera rock de Nikolo Kotzev Nostradamus (2001); Brazen Abbot va estar aturat durant el temps que Kotzev treballà en l'opera rock (1998 - 2001).

Els membres del grup Mic Michaeli, John Levén i Ian Haugland; els tres hi han tocat prèviament amb el grup de rock Europe.